Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (1/1)
2.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: SAROV DANIEL
La data: 06 Septembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110142
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

In atentia domnului Primar, Daniel Baluta

In temeiul Ordonantei de Guvern nr.27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, aprobata prin Legea nr.233/2002, formulez prezenta SESIZARE.
Privind situatia ASOCIATIEI DE PROPRIETARI, bloc E11, (sc.1 si 2), situatie cunoscuta de serviciul> Relatii cu asociatiile de proprietari din cadrul PRIMARIEI SECTOR 4.
1. De peste un an, mai precis din luna mai 2016 in acest bloc functioneaza "2 (doua) administratii".
2. In luna martie 2016 la o adunare generala a Asociatiei de Proprietari, bloc E11, s-a hotarat dizolvarea asociatieii si infiintarea a doua asociatii , pentru fiecare scara. Nici pana la momentul acesta nu s-a hotarat dizolvarea asociatiei infiintata in anul 2005.
3. Din luna mai 2016, a aparut un alt serviciu de administratie, intocmit de doamna Doncu Victorita, care executa liste de intretinere si in prezent, fara a expune la avizierul scarii 2, o lista generala cu cotele de intretinere pentru scara sus mentionata.
4. S-a "tiparit" o alta stampila cu insemnele asociatiei, si a fost utilizata in perioada mai-noiembrie 2016, de catre persoane necunoscute pentru liste intretinere individuale (pentru ap. 21-40), si intocmite de doamna Doncu Victorita ca administrator, dupa care aceasta stampila nu a mai fost utilizata (din cele atatate in imaginea 2)
5. Stampila oficiala a asociatiei (stampila legala), se afla in posesia presedintelui asociatiei, domnul Bucur Marcel, acesta stampila fiind folosita pentru documentele emise de acesta, si in cauza pentru apartamentul nr. 24.
In alta ordine, Eu, ca proprietar am considerat ca ceea ce intreprinde acesta persoana (administrator Doncu Victorita) este ilegal.
Am achitat cotele de contributie pentru apartamentul meu la administratia asociatiei bloc E.11 (administrator Mosteanu Aneta). La inceput au mai fost proprietari care au procedat la fel, platind cotele de intretinere la administratie legala (adm. Mosteanu Aneta) dar din noiembrie/decembrie 2016 si pana in prezent am ramas doar 2 apartamente (proprietari) care mai achita cotele la administratia asociatiei (asociatie existenta si nedizolvata).
Va rog sa dispuneti efectuarea unui control la Asociatia blocului E11, din str. Covasna, nr. 6, unde functioneaza, doua administratii, si va rog dispuneti masurile ce se impun pentru nerespectarea Legii 230/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si sesizarea institutiilor abilitate.
cu stima,
Daniel Sarov

Documente / Imagini:
de aici a inceput totul! ...liste individuale pentru fiecare proprietar, introduse in cutia postala (a apartamentelor de la 21-40)
...si lista se continua si in prezent, cu o adaugare de asa zis ajutor financiar pentru apartamentul 24 si 34, pentru neplata cotelor de intretinere,
Plata cotelor de intretinere pentru apartamentul 24, in calitate de proprietar sunt achitate la zi (fara restante), la administratia blocului E11 legala adm. Mosteanu Aneta. Anexez situatia ap. an financiar la mai/2017.
Mentionez> am transmis lunar prin
515 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

11 Septembrie 2017
Va transmitem, atasat, informarea privind ID 110142/48573/07.09.2017
Documente atasate raspunsului
img-910224347.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design