Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Timisoara
  0,00% (0/1)
3.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Locuitori Cartier Dorobanti
La data: 09 Septembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110198
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua Domnule Primar,
In urma cu doua saptamani v-am facut o sesizare in legatura cu barul de la intersectia din Dorobanti 1, ce se afla in fata magazinului Profi. Ne-ati raspuns ca se vor face verificari pt a se constata ce se intampla acolo, dar nu s-a intamplat nimic. Acum este sambata ora 19.30 si de 4 ore o ceata de rromi si-a parcat masina pe trotuar, au dat manelele la maxim si s-au asezat pe terasa acelui bar. Proprietarul a trecut pe acolo, dar cred ca este multumit pt ca face bani. Chiar asa am ajuns sa ne considerati un cartier de boschetari?. In Dorobanti locuiesc si oameni care muncesc de dimineata pana seara sau au copii ce au nevoie si de liniste. Este evident ca noi, locuitorii cartierului, nu ne putem face singuri dreptate iar Politia Locala este cu adevarat inutila. Va rugam sa ne spuneti ce demersuri trebuie sa facem pentru ca cineva sa ia masuri. O sa fim nevoiti sa apelam ca milogii la orice sursa mass-media si poate asa acest caz o sa devina cunoscut si se vor lua masuri.
Sunt atatea camere de supraveghere in zona iar spusele noastre se pot verifica cu usurinta, daca cineva este dispus sa ia masuri.
Multumim

455 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

20 Septembrie 2017
Au fost dispuse masuri pentru intensificarea activitatilor de patrulare in zona mentionata, iar administratorul societatii comerciale a fost avertizat contraventional in conformitate cu prevederile Legii 61/1991R, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, art.2, pct.25, pentru tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect, ori prin strigate sau larma si avertizat cu privire la HCL nr.18/2008 pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele privind administarea si gospodarirea domeniului public si privat al municipiului Buzau.
De asemenea, politistii locali vor actiona, pentru respectarea normelor privind circulatia pe drumurile publice in conformitate cu prevederile OUG 195/2002 RMC, art.108, alin.1, li.a, pct.8, pentru oprire neregulamentara si art.108, alin.1, lit.b, pct.7 pentru stationare interzisa.
Politistii locali vor monitoriza zona, iar in cazul in care vor fi constatate incalcari ale legii, vor actiona in consecinta.


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

11 Septembrie 2017, Cetatean
Primarul, ar trebui sa puna stop, boschetariilor de la parterul blocurilor. Buzaul nu-i pregatit ptr. asa ceva, tigania este la modul maxim pe aici si pot ei patronii sa puna tot felul de nume exotice localului ca tot o "bomba" ordinara este , unde nu calca picior de femeie sau domnisoara. Este mult zgomot, multe vorbe murdare, multa prostime si aveti tot dreptul sa sesizati. De la prima ora boschetarii sunt prezenti, ai zice ca asta-i serviciul lor si behaie acolo pana noaptea tarziu si deranjeaza ...si "vai de mama" vecinilor . Am vazut o terasa pe straduta bancii Tiriac, unde nu sunt vecini pe verticala, lateral etc. liniste placuta, poti consuma fara probleme, oameni cumsecade acolo, nu se striga, nu se behaie si este o mare placere . Dar acolo nu vin "dorobanteni" , sau daca vin probabil nu sunt serviti. Asta da se poate numi "bar", dar cele din Dorobanti sunt un fel de VC-uri de prin garile uitate de lume.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design