Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bacau, judetul Bacau

Postata de: Un Cetatean !
La data: 07 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110891
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, vreau sa va aduc la cunostinta o problema destul de grava , in spatele blocurilor de pe strada Livezilor exista mai multe garaje si o miniparcare care se afla efectiv alipita de garajul nr. 2792. Acest garaj ziua functioneaza (ilegal) ca un service auto “neautorizat”, acesta este inchiriat exclusiv pentru acest scop , iar “mecanicul” vine aici zi de zi , de dimineata pana noaptea tarziu, repara masini in aceasta miniparcare (sus mentionata ) pe care a pus monopol blocand-o efectiv cu nr. mare de masini programate pentru a fi reparate, multe din acestea ajung sa stea si cateva saptamani pana le vine randul .
Acesta foloseste flexul, ciocanul, vopsea…etc, astfel ducand la tulburarea linistii publice si a poluarii aerului cu gaze emanate de la zecile de masini care sunt turate si “fugarite “ intr-un anumit fel prin toata zona aceea (zona cu prundis si praf care formeaza nori negri de la viteza excesiva) pentru a fi testate de catre proprietari , cat si de acest “mare” mecanic. Pe parcursul timpului s-a format aici o gasca de indivizi cu fete tampe si au inceput sa “terorizeze” un intreg cartier de blocuri.
Acestia incepand de ziua si pana noaptea tarziu (orele 2 dimineata) stau in parcare, rad ,tureaza masini si consuma bauturi alcoolice apoi pleaca la volan .
Mai nou vin si cu familiile , sotiile “iubitoare” merg la cumparaturi in zona , iar copii in tot acest timp sunt lasati sa urle, sa tipe , sa alerge pana la ore tarzii din noapte.
Acest garaj nu este singular , mai exista si un garaj cu nr.2803 a carui proprietar “ baiat bun la toate” , care practica aceleasi obiceiuri (repara si el masini) si in plus sa mai castige si alti bani , face periodic drumuri de Germania cu o masina cu trailer, astfel aducand masini vechi pentru a fi revandute la noi aici dupa ce in prealabil sunt “cosmetizate” si li se face “revizia “ tot in parcare sau langa garajul lui , totodata aduce si diverse obiecte (biciclete, trotinete, jante, roti…etc) care sunt burdusite in garaj pana la vanzare .
O intreaga afacere din care se scot bani frumosi, fara a mai plati taxe, impozite..etc !
Sunt parinte de copil, daca acesti indivizi (fiind drogati de la bautura) imi ating copilul intr-un fel sau altul cu masina lor, copil linistit aflat in trecere la ghena de gunoi, la scoala…sau pur si simplu aflandu-se prin zona (in care au pus monopol), sunt atat de disperat incat sa promit ca vin cu unul din capetele lor si vi-l pun pe masa la primarie !
Va rog luati masurile necesare ce se impun, va multumesc !
Consumul băuturilor alcoolice Potrivit prevederilor Legii nr. 61 din data de 27 septembrie 1991, republicată, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, mijloacele de transport în comun, autogări, gări etc. se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 de lei
Zgomote - Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice - Republicata si Actualizata 2016
“Art.25. tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;
Art.26. tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora”;
Executarea de reparații pe drumurile publice, sau în locuri neautorizate este interzisă de lege. Conform HCLM 184/2013, aruncarea de hârtii, sticle sau a oricărui tip de ambalaj sau resturi din acestea sau a oricăror resturi alimentare sau nealimentare, pe alei, peluze, în parcuri, zone verzi, pe drumuri și trotuare sau în orice alt loc public sau privat de folosință comună se sancționează cu amendă de la 400 – 800 de lei pentru persoanele fizice și de la 500 – 1.000 lei pentru persoanele juridice.

Documente / Imagini:
Proprietarul garajului 2803 si clientul cu masina ! Dupa ce a plecat clientul, se continua pana noaptea repararea masinilor care sunt " blocate" in parcare !


22323405_496764364044299_1713855845_n1507376892.pn
Sambata 7.10.2017 , masina programata si "reparata" 5 ore, folosind flacara cu mult fum, ciocan mare (baros) si generator care produce mult zgomot !

774 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

07 Octombrie 2017, Alt cetatean !
Acesti nesimtiti care sunt tolerati , au umplut acea zona cu masini vechi aduse de afara , acestea zac de luni bune in parcare si multe nu au nr.de inmatriculare. Domnule Primar , acesti indivizi ar trebui sa plateasca si sa suporte in totalitate asfaltarea acelei zone de langa garaje (care arata ca dupa bombardament) , zona care a fost distrusa de masinile care sunt aduse periodic la vanzare, de masinile care vin pentru a fi reparate,de masinile care fac raliuri...etc. Faceti ceva ,ne-am saturat sa-i vedem cum ne sfideaza !Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design