Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Soare Marius Cornel
La data: 09 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110930
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar am scris si in urma cu un an acelasi mesaj in legatura cu strada Pescarilor cea paralela cu gardul din spatele Kaufland care este ocupata permanent de masini parcate si abandonate acolo pe o banda de mers daca se intilnesc 2 masini nu pot trece una pe linga alta luati odata o masura cu ele ca nu se mai poate sau macar faceti sens unic pe acolo e groaznic atit ziua cit si mai ales nopaptea

711 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

19 Octombrie 2017
          Aspectele semnalate au fost transmise agentilor Serviciului Siguranta Rutiera-Politia Locala, iar echipajul de politie care are in itinerariul de patrulare zona amintita, are in atentie cele sesizate referitor la prevenirea, constatarea si luarea masurilor de sanctionare impotriva conducatorilor auto care nu respecta prevederile legale la circulatia pe drumurile publice.
        Posibilitatea infiintarii sensului unic pe str. Pescarilor din municipiului PItesti va fi analizata in cadrul Comisiei de Organizare a Circulatiei din cadrul Prmariei Pitesti.
        Dupa identificarea autovehiculelor posibil abandonate si clarificarea starii juridice a autovehiculelor, proprietarul/ detinatorul legal al acestora va fi somat conform Legii nr. 421/2002 privivind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatii administrativ- teritoriale.
       Totodata, vor fi demarate procedurile legale privind regimul juridic al vehiculelor despre care exista indicii temeinice, determinate de starea improprie circulatiei acestora pe drumurile publice, si din care rezulta intentia neechivoca a proprietarului/ detinatorului legal de a renunta la exercitarea drepturilor sale asupra vehicului.
       Va informam ca anumite situatii izolate de oprire/ stationare neregulamentara, intrare acces intr-un perimetru interzis nu pot fi anticipate de catre agentii de politie local, de aceea recomandam cetatenilor pentru operativitate sa semnaleze aceste aspecte de Dispeceratul Politiei Locale, tel. 0348/911 sau 0248/210230.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Octombrie 2017, laur
Stimate domn. eu stau acolo si intampin aceasi probllema. nu este problema locatarilor care isi parcheaza masinile acolo estte normal. VA spun ca dupa amenajarea primariei dupa planuri ffff vechi de acum 30 ani rezultatul il vedeti si dumneavoastra. Acei oameni unde sa duca masinile? Primaria trabuie sa gaseasaca solutii cu parcarile si sa scoata masinile de firma din parcari. primaria trebuie sa amenajeze parcari in afara orasului pentru masinile de firma si sa le ia taxe. cam asta este. O zi frumoasa.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design