Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Paul Popa
La data: 12 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111000
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar va rog in numele a mai multi concetateni din zona Teilor / Exercitiu sa incercati sa rezolvati problema locurilor de parcare din zona blocurilor PS6, PS6A si PS7. In zona sunt doua cladiri de birouri care nu ar fi trebuit autorizate pentru ca nu sunt locuri de parcare. In plus este sediul Alfrid care are cel putin 6-7 masini. Trei dintre ele sunt parcate in curtea lor, restul pe locurile de la bloc. Suntem efectiv sufocati de masinile vizitatorilor. ALFRID, SDM Office, BRD, Praxis, Birou de Cadastru, Cabinete stomatologice, Scoala de limba engleza, Liceul nr. 1, etc, etc, etc. Deoarece nu ati vrut sa faceti o parcare in spatele blocului PS6A iar acum nu se mai poate, singura solutie este achizitionarea terenului privat de langa blocul PS8 retrocedat catre niste mostenitori. Are o suprafata generoasa si poate sa gazduiasaca lejer o parcare supraterana macar cu 2 etaje, pe care sa o inchiriati exclusiv locuitorilor din zona. Va multumesc.

661 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Octombrie 2017
Autoritatea publica locala este constienta ca municipiul Pitesti are un deficit de cateva zeci de mii de locuri de parcare si de aceea este permanent preocupata sa identifice spatii pe care s-ar putea amenaja parcari publice, fara insa a se incalca reglementarile actuale, Insa, terenul disponibil nu este nici pe departe suficient pentru a satisface cererea existenta.
in aceasta situatie, toti detinatorii de automobile trebuie sa manifeste intelegere si toleranta in ceea ce priveste parcarile auto si nu numai.
ALFRID, SDM OFFICE, BRD, etc., sunt intreprinderi care creeaza locuri de munca si prin asta isi aduc contributia la dezvoltarea municipiului Pitesti; acolo lucreaza tot cetateni ai municipiului si nu pot fi tratati mai prejos decat cei care domiciliaza in blocurile enumerate de dumneavoastra.
Va putem asigura ca Politia Locala va monitoriza aceasta zona pentru aplanarea si rezilvarea oricaror conflicte pe tema locurilor de parcare, care ar putea degenera.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design