Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Dumitru Nicu
La data: 13 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111040
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar referitor la cele 3 autobuze care nu se pot inmatricula si zac in curtea Transbus ce puteti sa ne spuneti inafara de faptul ca nu au carti si motoarele nu corespund ?
este vorba de 3 din 15 autobuze sh pe care dumneavoastra impreuna cu dl. Toader ati fost in Olanda sa le achizitionati ?
Va rog sa stie tot omul de rand nu dati in presa numai spectacolele de miliarde prin care spalati bani spuneti si cele nasoale .

1092 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

17 Octombrie 2017
O veste proasta pentru dumneavoastra !
Pana la sfarsitul saptamanii toate cele 3 autobuze vor fi inmatriculate.
Buzaul incet, incet incepe sa renasca chiar daca unii devin tristi din aceasta cauza !

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

13 Octombrie 2017, Dumitru Marius
Nu are ce sa va spuna se uita repede astea-s trec?toare ca si pretul achizi?ion?rii de la 9000 au pl?tit 18000 , adresa de pe autobuze cu situl din Olanda ? fost sters imediat de pe autobuze cand s-a aflat în pres?. De ce nu au sters adresele cand le-au adus ?

16 Octombrie 2017, Catalin
Pretul de vanzare e una, costul aducerii autobuzelor in tara e alta. Sau crezi ca vin singure si, mai ales, gratis?!? Cap aveti, minte va mai trebuie. Apoi, cam peste tot unde se cumpara vehicule second-hand se cumpara cateva bucati in plus PENTRU PIESE pentru ca nici nu gasesti usor piese noi separat, fie sunt foarte scumpe si e mai ieftin sa cumperi cateva vehicule pentru piese/dezmembrare. Dar de, asa e cand s-a dat drept de vot oricarui tarlan, crede ca se pricepe, desi el se incalta inca cu fesul...

16 Octombrie 2017, angajat transbus
Autobuzele intraadevar nu se pot inmatricula fiindca motoarele nu mai corespund , au fost inlocuite cu unele mai mari si nu au cum sa le inmatriculeze . Iar cele 13 care circula sunt niste jafuri ruginite de am reparat la ele si sudat de cand le-au adus . insa munca ne inobileaza vorba dlui Primar .

17 Octombrie 2017, Marius
Mai angajatule de la transbus, mananca mai putin.... ca ti se apleaca, abereaza mai putin. Cum face unu ceva nu-i bine, daca face iar nu-i bine. Angajeaza-te la firmele de maxi taxi, acolo e huzur ptr tine, doar vehicule de lux.

17 Octombrie 2017, Angajat Transbus
Domnule Marius si dle. Primar iata ca azi au fost din nou la Rar si au fost respinse . De ce oare ? Cat despre ce a facut ca Primar stai linistit ca firma de asfaltari este tot a dansului si cate si mai cate . Esti prea sensibil sa vezi realitatea .Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design