Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Gherla, judetul Cluj

Postata de: Lacatus Florina
La data: 19 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111800
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua D-le Primar !
In data 09.11.2017 va intrebam daca chiriasii din blocurile de nefamilisti de pe str. Victoriei vor putea sa-si cumpere caminele ce le sunt inchiriate de primarie.
Dv ati raspuns ca nu se vor scoate la licitatie, eu nu v-am intrebat daca se scot la licitatie, aceasta afirmatie cu licitatia a fost comentata de o persoana sub intrebarea mea.
Va intreb inca o data daca chiriasii de pe str Victoriei din blocurile de nefamilisti pot sau vor putea vreodata sa-si cumpere caminele ce le detin in chirie de la primarie?
Noi chiriasii am platit din buzunarul nostru introducerea apei in camine, am platit introducerea canalizarii tor din buzunarul nostru fiindca dupa cum stiti in blocurile de nefamilisti de pe str Victoriei nu exista apa in camera sau toaleta, asa ca din camera care ne-a inchiriat-o primaria , noi chiriasii, pe banii nostrii ne-am facut in camera cu BCA, separare pt baie si bucatarie, ne-am introdus apa potabila, ne-am introdus canalizare, ca sa ne incalzim ne-am introdus cu proiect gazul si unii si-au pus centrale termice pe gaz iar altii convectere pe gaz, ne-am pus termopane la geam si la usa.
O gramada de bani am investit in aceste camine de nefamilisti, de aceea am vrea sa le achizitionam, ca doar nu credeti ca am investit atatia bani in aceste camine ca sa ramana primarie, noi vrem sa le cumparam sa le putem lasa copiilor si nepotilor nostrii nu primariei.
De aceea va intreb inca o data, cand se vor putea cumpara aceste camine de nefamilisti in care am investit foarte multi bani fiind indatorati unii la banca pe o gramada de ani.


884 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

20 Noiembrie 2017
Buna ziua. Primaria nu  intentioneaza sa vanda aceste locuinte. In ceea ce priveste imbunatatirile aduse pentru sporirea confortului dumneavoastra, la momentul in care ati facut cerere pentru acestea, vi s-a adus in vedere faptul ca primaria nu le va deconta. Aceste locuinte sunt destinate celor care nu au posibilitatea sa isi cumpere o locuinta. Va multumim.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design