Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Mihaila Florin
La data: 05 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112116
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar Daniel Baluta,
Am investit multa incredere in mandatul Dvs. si, in acest context, revin la sesizarea mea din data de 25 iulie a.c., ramasa fara solutionare pina la aceasta data.
Mai jos redau integral continutul celor semnalate anterior de mine, resolicitandu-va luarea de masuri operative care sa asigure respectarea semnificatiei indicatoarelor rutiere montate de catre autoritatile statului si cele locale, precum si intretinerea curateniei stradale neastuparea cu rotile auto a celor 6 guri de canal realizate cu cativa ani in urma de catre autoritati tocmai cu scopul prevenirii repetarii inundarii strazii si subsolului casei mele de la aceasta adresa, producatoare de insemnate pagube materiale, stres și disconfort.
Redau mai jos continutul integral al sesizarii mele predente, re-solicitandu-va dispunerea de masuri corespunzatoare de preventie cel putin in preajma locuintei mele:

„Domnule Primar,
In dreptul locuintei mele, strada pictor Stefan Dimitrescu are inflexiune (apele pluviale se strang aici in vale, strada avand aici cea mai joasa cota și o singura panta indreptata catre proprietatea mea), cauzandu-mi adesea în anii precedenti pagube materiale directe insemnate (de peste 10.000 RON prin inundarea strazii si, implicit, a subsolului casei mele) din cauza neintretinerii curateniei stradale indeosebi de catre detinatorii auto din blocurile de pe partea cealalta a strazii care parcheaza pe partea dinspre imobilul meu si nu isi intretin ordinea si curatenia cel putin in preajma si dedesuptul propiului auto, obstructionand totodata si personalul/echipajele ADP sa efectueze curatenia stradala in zonă și facand astfel ca gunoaiele (hartii, peturi, resturi alimentare, praf si noroi de pe rotile auto, crengute rupte de vant, pachete goale si mucuri de tigari etc.) sa fie antrenate de ploile torentiale si astfel astupand cele 6 guri de canal special prevazute aici de proiectant tocmai spre a se preveni astfel de situatii neplacute.
Precizez ca, urmare unor efecte precum cele relatate mai sus, organele administratiei locale au facut diligente pentru instalarea pe partea dinspre locuinta mea a unor indicatoare rutiere de „OPRIREA INTERZISA” pentru auto si care, astfel, sa nu mai obstructioneze efectuarea si mentinerea curateniei stradale cel putin pe partea inclinata inspre imobilul proprietatii mele și, prin urmare, pentru evitarea repetarii evenimentelor din anii precedenti cand strada si imobilul meu erau arbitrar inundate prin neglijenta si iresponsabilitatea unor posesori auto.
Numai ca, intre timp, unii conducatori auto, dar si organele de politie, au uitat de semnificatia acestor indicatoare rutiere, parcand astfel neregulamentar in zona cu pricina, neintretinand nici curatenia stradala si necontribuind la mentinerea unui mediu ambiant sanatos, dar si obstructionand efectuarea curateniei si stropirii strazii de catre echipajele comunitare locale.
De asemenea mentionez ca, ieri seara, cand veneam de la serviciu, am sesizat ca unul dintre semnele legale de circulatie a fost rasucit de cetateni rauvoitori, certati cu disciplina si ordinea stradala (logic fiind unul dintre cei care parcheaza neregulamentar aici).
SOLICIT luarea de masuri (inclusiv prin diligente la Politia Rutiera, Politia Locala a sect.4, ADP s.a.) care, in contextul celor de mai sus, sa conduca la asigurarea ordinii si curateniei stradale cel putin in zona proprietatii mele de pe str. pictor Stefan Dimitrescu nr. 8C, sect.4 - Bucuresti.

Cu deosebita stima civica,
cetateanul afectat subiectiv in drepturile sale prin comportamentul necivilizat al unor posesori auto, certati cu ordinea, disciplina rutiera si curatenia stradala in zona locuintei sale -
Florin Mihaila ”


502 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

06 Decembrie 2017
Va transmitem, atasat, informarea privind ID 112116/65545/06.12.2017
Documente atasate raspunsului
img-Z06004650.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design