Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Dej, judetul Cluj

Postata de: Marza Virgil
La data: 12 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112271
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua.
Domnule primar,apreciez eforturile institutiei,pe care o conduceti,precum si a D-voatra personal,pentru realizarile din Dej, Centrul cultural Arta, interesul pentru alimentarea cu apa,dar ori cand mai sunt probleme de remediat.Eu va supun atentiei doua probleme:
-urmare a incidentului cu lipsa apei ,sugerez ca in Dej precum si in Ocna Dej,Viile Dejului,Somcut, sa fie curatate si intretinute dezinfectate fantanile ,publice,ca intro situatie neprevazuta inalimentarea cu apa sa se poata alimenta [macar o parte a locuitorilor] a doua problema ,pentru anul 2018,va rog sa cresteti plafonul la acordarea biletelor pentru pensionari[nu pledez pentru mine].Am fost determinat sa ridic aceasta problema deoarece in luna Octombrie a.c.un pensionar a compostat biletul primit in anul 2016,dar "tovarasa "controloare ia solicitat cuponul de pensie ,pensie care era de 1409 lei,deci a depasit cu 9 lei,urmand sa-l amendeze[nu stiu finalul eu coborand mai repede].Ar fi bine ca acesti controlori TRANSURB,sa respecte spiritul legii[,biletele au fost primite cu respectarea prevederilor legale in anul anterior ,,persoana respectiva ne utilizandu-le pana la finele anului 2016. Multumesc pentru faptul ca mi-at citit aceste randuri.Va urez Sarbatori Fericite si Multa sanatate.

850 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Februarie 2018

Va multumim pentru sesizare.

Referitor la propunerea dumneavoastra privind fantanile, va informam ca in cazuri de calamitati naturale, cum au fost si inundatiile din anii anteriori, solicitam sprijinul ISU pentru a curata fantanile, iar primaria in caz de nevoie furnizeaza apa necesara pentru consumul populatiei, in rest responsabilitatea igienizarii fantanilor revine proprietarilor. Daca va fi nevoie vom proceda la fel ca in situatiile anterioare.

In ceea ce priveste solicitarea privind cresterea plafonului la acordarea biletelor pentru pensionari voi supune atentiei un proiect de hotarare care vizeaza indexarea plafonului cu rata inflatiei .

Cu stima,

Primar

Ing. Morar Costan


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

23 Decembrie 2017, mircea
Dati-le domnule primar bilete de autobuz pana le ies pe gat, sa circule cu autobuzele numai pensionarii care nu merg nicaieri, de fapt. Sa ocupe ei autobuzele dimineata cand oamenii merg la lucru, elevii merg la scoala dar nu incap de pensionari care au pornit la plimbare cu autobuzul ca doar e gratis, ce naiba!



Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design