Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ionescu Daniel
La data: 13 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112294
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua!

Referitor la sesizarea nr.111440/01.11.2017 raspunsul Primariei din data de 10.11.2017 a fost urmatorul:
"Politia Rutiera si Politia Locala au elaborat propuneri pentru imbunatariea circulatiei in zona, propuneri ce vor fi analizate de catre Comisia de Organizare a Circulatiei". Fac precizarea ca zona la care se face referire este str. I.L.Caragiale si mai exact portiunea de drum cuprinsa intre intersectia cu str. Prelungirea Craiovei si intersectia cu str.Marta Radulescu.
Sesizarea mai sus amintita aducea in discutie faptul ca cele doua benzi de circulatie sunt delimitate cu linie continua iar trotuar pietonal este pe un singur sens. In conditiile date, in zona respectiva isi desfasoara activitatea doua societati comerciale a caror activitate duce la blocajul caii rutiere si a trotuarului pietonal ce are doar 0.5 metri.
Comisia de Organizare a Circulatiei Pitesti intrunita in data de 06.12.2017 a luat decizia ca in zona amintita sa se monteze indicatoare rutiere cu semnificatia "Oprirea Interzisa". Aceasta masura intr-o tara civilizata ar rezolva problema nu si in tara noastra unde nesimtirea nu este penalizata.Ce se va intampla in cazul de fata? Ce se intampla peste tot in tara deci si in Pitesti. Fie soferii( salariatii si clientii societatilor respective) nu vor tine cont de aceste semne, fie isi vor urca autovehiculele pe trotuarul de 0.5 metri. In acest caz nu putem vorbi despre faptul ca Politia nu poate anticipa astfel de situatii si asta deoarece zilnic in zona domneste haosul fara ca organele in drept sa ia vreo masura in sensul unor amenzi aplicate soferilor contravenienti si obligarea societatilor respective la amenajarea unor parcari interioare tinand cont de activitatea pe care o desfasoara.
Aceasta comisie si nu numai trebuie sa tina cont ca propunerile care se fac si deciziile care se iau trebuie sa tina cont inclusiv de circulatia pietonala.
Daca insa masura de instalare a indicatoarelor "Oprirea Interzisa" va fi insotita de controlul sistematic al zonei de catre Politie(care sa aplice amenzi pentru nereguli constatate) si de obligarea societatilor respective sa isi amenajeze parcari interioare inseamna ca vom incepe sa traim intr-o tara normala. Numai montarea acelor indicatoare nu va rezolva nimic ci doar va face ca acel trotuar de 0.5 metri sa dispara sub rotile autovehiculelor. Autovehiculele ce nu vor mai avea loc pe trotuar vor fi lasate ca si pana acum in strada, posesorii lor stiind ca nu risca nicio amenda in zona respectiva.
In atare situatie va rog sa imi comunicati daca veti cere si veti urmari indeplinirea urmatoarelor:
1. Montarea de astfel de indicatoare in zona sa fie insotita de controlul sistematic al zonei si aplicarea de amenzi contravenientilor(cei care blocheaza calea rutiera si cei care blocheaza trotuarul).
2.Obligarea celor doua societati comerciale din zona la amenajarea unor parcari interioare cu termen clar de rezolvare si urmarirea indeplinirii obligativitatii.
Astept raspunsul punctual si va multumesc pentru intelegere si pentru actiunile viitoare ce vor face ca aceasta zona sa arate civilizat.


440 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design