Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ion Constantin
La data: 14 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112337
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,

Domnule Primar, constat ca v-a deranjat foarte tare sesizarea mea nr. 112285/12.12.2017, la care v-ati grabit sa-mi dati un raspuns eronat si incomplet in data de 14.12.2017, fara sa faceti nicio verificare la fata locului, respectiv in spatele blocului A36, in fata geamurilor apartamentului 2, sc. B, bloc A36, str. Paltinului 16, Gavana II - proprietar Tolea Natalia.
Raspunsul dvs din 14.12.2017 nu dovedeste altceva decat ca am avut dreptate cand am afirmat ca favorizati anumiti cetateni, carora le permiteti sa incalce legea si sa savarseasca contraventii, fara sa luati masuri.
E evident ca nu ati trimis pe nimeni la fata locului sa verifice aspectele sesizate de mine, deoarece oricine s-ar fi deplasat in teren ar fi observat ca acel gard viu este tot o imprejmuire facuta de Tolea Natalia in fata apartamentului ei cu scopul de a-si realiza curte personala pe domeniul public. Acel gard viu delimiteaza spatiul verde aflat in fata apartamentului ei de restul spatiului verde, deci nu-si justifica prezenta acolo, pe mijlocul spatiului verde, caci spatiile verzi "nu se musca" intre ele.
Imprejmuirea nu a fost dezafectata, asa cum sustineti, atata timp cat la fata locului inca exista imprejmuirea cu gard viu, imprejmuire care incalca atat prevederile HCL 197/2017 (articol 10, litera j), cat si legislatia in vigoare, deoarece nu exista niciun fel de autorizatie pentru aceasta imprejmuire.
Daca sunteti asa de preocupat de intretinerea zonei verzi, de ce nu luati masuri cu Tolea care depoziteaza pe spatiul verde din fata apartamentului ei tot felul de obiecte personale (materiale de constructii, tevi, ghivece)??? Oare nu este obligatie cetateneasca si pentru Tolea Natalia sa nu distruga zona verde depozitand pe iarba tot ce-i prisoseste prin apartament??? Cu ce drept si in ce scop si-a facut Tolea alee din dale de beton pe spatiul verde??? Este cumva proprietara domeniului public??? Nu mi-ati raspuns la aceste aspecte ale sesizarii, le-ati ignorat pur si simplu.
De asemenea, v-am sesizat ca imprejmuirea cu gard viu facuta de Tolea obstructioneaza circulatia pe trotuarul de siguranta al blocului A36, care trebuie sa fie liber in permanenta, mai ales in cazul unor situatii de urgenta. Dar vad ca pe dumneavoastra nu va intereseaza aceste aspecte, ci incercati sa treceti cu vederea contraventiile savarsite de Tolea pe domeniul public, fara sa luati nicio masura.
Va rog sa dispuneti dezafectarea imprejmuirii cu gard viu facuta ilegal de Tolea Natalia pe spatiul verde ce apartine domeniului public.


457 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    6 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design