Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Radulescu Catalin
La data: 15 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112367
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, prin sesizarea mea 112106/ 04.12.2017 va reaminteam ca nu v-ati respectat promisiunea facuta in 10.11.2017 de a dezafecta imprejmuirea facuta de Tolea Natalia in fata apartamentului ei : ap. 2, sc. B, bl. A36, str. Paltinului nr. 16, Gavana 2.
Raspunsul dvs. din 14.12.2017 la sesizarea mea 112106/04.12.2017 demonstreaza ca nu cunoasteti semnificatia termenului "imprejmuire" din Anexa nr. 2 la Legea Constructiilor : "Imprejmuiri = Constructiile definitive sau provizorii, cu rolul de a delimita suprafete, arii sau parcele asupra carora exista forme de proprietate, executate pentru protecţie impotriva intruziunilor, realizate din diferite materiale - beton, caramida, piatra, lemn, metal, inclusiv sarma ghimpata intinsa pe bulumaci -, ori prin plantatii specifice."
Aceasta definitie pentru imprejmuire din anexa nr. 2 la legea constructiilor include si gardurile vii, care intra in categoria "plantatii specifice".
Deci gardul viu in cauza este o imprejmuire, facuta ilegal pe domeniul public, fara obtinerea autorizatiei de constructie.
In concluzie, imprejmuirea cu gard viu facuta de Tolea Natalia in fata apartamentului ei este obiect al savarsirii unei contraventii, deoarece HCL 197/2017 art. 10 litera "j" interzice imprejmuirile in vecinatatea blocurilor. Mai mult, aceasta imprejmuire cu gard viu incalca si prevederile legii constructiilor.
Solicit sa aplicati legea si HCL 197/2017 art. 10 litera "j", sa o sanctionati contraventional pe Tolea Natalia si sa dezafectati imprejmuirea cu gard viu facuta de aceasta pe domeniul public, fara sa detina autorizatiile prevazute in legislatia in vigoare.
Va rog sa tineti cont si de faptul ca aceasta imprejmuire cu gard viu blocheaza accesul in jurul blocului si ingradeste o suprafata mare din domeniul public (aproximativ 36 mp).

319 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design