Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Gheorghe Rotariu
La data: 19 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112435
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, va informez ca orice cetatean care face o sesizare pe acest site merita respect din partea dvs. In nici un caz nu aveti dreptul sa jigniti, doar pentru ca nu va convine continutul unei sesizari. Nu ma astept la multumiri pentru ca v-am sesizat o incalcare a legii, dar nici nu va permit sa ma jigniti, asa cum consider ca ati facut-o prin raspunsul dvs din 14.12.2017 la sesizarea mea nr. 111929/24.11.2017.
Contrar convingerii pe care v-ati exprimat-o in respectivul raspuns, sa stiti ca sunt o persoana care rationeaza normal si care cunoaste foarte bine legea.
Imprejmuirea in cauza (Tolea Natalia - Gavana 2, str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) este construita ilegal din plasa sudata si din gard viu. Prin desfiintarea plasei sudate ati dezafectat doar jumatate din imprejmuire, ramanand in continuare nedezafectata imprejmuirea cu gard viu, care este realizata tot ilegal de Tolea, fara detinerea autorizatiei de constructie.
Conform Legii nr. 50/1991, cu toate modificarile si completarile ulteriore, orice imprejmuire se realizeaza numai dupa obtinerea Autorizatiei de Construire, inclusiv imprejmuirile din gard viu.
Deci aceasta imprejmuire cu gard viu este realizata ilegal pe domeniul public de catre Tolea si constituie o contraventie care se pedepseste cu amenda si cu masura complementara de dezafectare.
Prin nedezafectarea imprejmuirii cu gard viu, ii permiteti lui Tolea sa savarseasca continuu o contraventie pe domeniul public si ii desconsiderati pe toti cetatenii care respecta legea, in timp ce altii sunt mai presus de aceeasi lege.
Daca tot ati amintit de HCL nr. 197/2017, va recomand sa cititi si articolul 10 (litera j) ca prevede ca sunt interzise imprejmuirile in vecinatatea blocurilor.
Va rog sa respectati legea si sa interveniti pentru sanctionarea contraventiei savarsite de Tolea Natalia, atat prin amendarea acesteia, cat si prin masura complementara de dezafectare a imprejmuirii cu gard viu construita ilegal de respectiva pe domeniul public.


663 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

09 Ianuarie 2018
Imprejmuirea in cauza, construita din plasa sudata, a fost dezafectata in data de 15.11.2017.Gardul viu este o zona verde, pe care asociatia de proprietari, toti membrii acesteia, trebuie s-o intretina si s-o protejeze, nu sa o distruga.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design