Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Iliescu Marian
La data: 21 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112467
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

referitor la Regulamentul de acces si circulatie a autovehiculelor cu masa mai mare de 3.5 tone - trebuie sa definiti mai bine care masini se supun acestui regulament, spre ex. si cele care au fix 3,5 t si sa precizati si unde se vor putea parca acele masini pentru care se va impune eliberarea acordului de circulatie
este usor sa interziceti ceva dar cred ca inainte de a ne cere noua cetatenilor sa facem si sa respectam ceva, cred ca este timpul ca si primaria sa faca ceva pentru comunitate. Pana acum nu s-a rezolvat mare lucru cu parcarile, seara cand venim de la munca, este un calvar sa gasesti loc de parcare. Cu atatea taxe si impozite, cu atatea fonduri europene care ne tot invita sa le folosim, dar noi, nu si nu ... le vrem, se putea rezolva o parte din acesta problema spinoasa . Dv nu faceti altceva decat sa puneti pe urmele noastre, din nou, politistii locali sau nelocali si sa vaneze incasarea unor amenzi. Macar faceti ceva din sacele sume pe care le incasati. Asa s-a facut si cu amenzile care se aplicau la ridicarea masinilor si din pacate tot fara parcari am ramas.... pesemne banii se duceau pe alte .... scopuri

953 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

29 Decembrie 2017
Referitor la sesizarea dumneavoastra va informam ca in regulamentul privind accesul si circulatia autovehiculelor si a utilajelor cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone in municipiul Pitesti, aflat in stadiul de proiect, are ca obiect reglementarea circulatiei autovehiculelor de transport marfuri cu masa mai mare sau egala cu 3,5 tone.
Vom avea in vedere ca inainte de aprobarea regulamentului, paragrafele de la art. 1 si art. 5 sa fie reformulate in asa fel incat situatia sa fie clar reglementata.
Parcarea autovehiculelor destinate transportului de marfa si a utilajelor care au masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone in parcarile publice este interzisa inca din anul 2009, potrivit prevederilor hotararii consiliului local nr. 425/2009.
Primaria Municipiului Pitesti face eforturi sustinute pentru extinderea parcarilor existente si construirea altora noi, insa marirea cu rapiditate a parcului auto, precum si constrangeri legislative care interzic transformarea spatiilor verzi in parcari, fac ca locurile destinate parcarii autovehiculelor sa fie in continuare deficitare.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design