Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Sighisoara, judetul Mures

Postata de: Claudiu Toader
La data: 03 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112573
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prietenStimate Domnule Primar al Municipiului Sighisoara,


Doresc sa va aduc in atentie functionarea defectuoasa a patinuarului din localitatea d-voastra.
In data de 01.01.2018 orele 17.40, la sugestia unui bun prieten din Sighisoara, am insotit o fetita de 9 ani la patinoarul din localitatea d-voastra. O alegere total neinspirata! Pentru ca in ziua respectiva patinuarul a functionat dupa un program special ideea de a ajunge la perioada dintre orele 18.00-19.30 nu a mai fost realizabila.Drept urmare am cerut informatii personalului de acolo. Am crezut ca am ajuns in Germania: mi s-a explicat ca accesul se va putea face doar cu orele 19.30. Doar ca surpriza: la orele 17.55 acel personal de sorginte germana a permis accesul pe patinoar a unei doamne insotita de doi copii de aproximativ aceeasi varsta cu fetita pe care o insoteam! Am cerut explicatii,alaturi de cativa parinti, dar nu am mai primit raspuns,probabil datorita diferentelor lingvistice!
Daca m-as considera un adevarat roman as sesiza autoritatile competente pentru urmatoarele contraventii:nedotarea cu casa de marcat si neemiterea bonului fiscal pentru activitatea de inchiriere echipamente (pinguini,saniute),neafisarea telefonului de la protectia consumatorului,retinerea cartilor de identitate ale celor care patineaza, chiar si pentru o scurta perioada. Cu aceste contraventii sanctionate ar disparea brusc profitul asigurat de contribuabilii sighisoreni si cu siguranta atitudinea de sfidare si letargie a personalului care ar trebui sa obtina profit.
Nu o sa fac mai mult decat aceasta sesizare in numele acelor copii si chiar adolescenti care au patinat pentru prima data in viata lor. Nu in ultimul rand multumesc contribuabililor sighisoreni pentru cele douazeci de minute de patinaj, cu toate ca am inchiriat un pinguin contra sumei de 10 lei, asigurandu-va ca nu o sa mai deranjez cu prezenta.
Desi legea administratiei publice locale prevede obligativitatea raspunsului, vizitand site-ul institutiei dumneavoastra am sesizat ca acest aspect ar reprezenta o exceptie, m-ar bucura remedierea problemelor sesizate si a altora mai putin vizibile, toate in interesul contribuabililor d-voastra.
In incheiere va asigur de intreaga mea consideratie,va doresc realizarea tuturor proiectelor propuse si va urez un sincer La multi ani!
Cu stima,
Claudiu Toader462 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design