Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Lucica Dorobantu
La data: 03 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112580
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar,

Am vazut initiativa primariei de a prelua contratele de salubrizare de la firmele prestatoare in cadrul sectorului 4 si as dori sa sesizez faptul ca la blocurile nostre din bulevardul Metalurgiei s-au adus pubele simple in locul celor de colectare selectiva ale prestatorului, fara posbilitatea cetatenilor de arunca gunoiul selectiv. As dori sa aflu cum veti indeplini cererile legii Nr. 211 din 15 noiembrie 2011 privind regimul deşeurilor, EMITENT: PARLAMENTUL ROMÂNIEI, PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 837 din 25 noiembrie 2011. Acolo scrie ca este obligatia autoritatilor locale sa dispuna colectarea selectiva. De ce nu ati pus pubele separate asa cum scrie in lege si cum erau obligate firmele contractoare (Rosal)? De ce ne obligati sa aruncam toate deseurile, fara sa fie valorificate? Legea se aplica doar pt firmele private, nu si pentru primarie?
Al doilea aspect, pe ce baza ati calculat 80 lei/luna taxa salubrizare pentru persoane juridice? Daca o firma are 2 angajati in IT, de unde sa produca atatea deseuri incat colectarea si gestionarea lor sa necesite 80 lei? Nu credeti ca ar fi trebuit pastrata taxa de pana acum de 15 lei, care pare mult mai rezonabila?
Argumentul din Aprilie 2017, atunci cand ati dispus aceasta colectare de catre ADP4 a fost pretul. V-ati razgandit dupa 8 luni cand l-ati crescut condierabil?

Cetatenii sectorului 4 nu sunt de acord cu aceasta masura de a colecta rapid niste bani la primarie, fara argumente si beneficii pentru ei. Macar daca am fi vazut o selectie de deseuri, un argument de mediu sau social, insa nu aveti nimic.

Astept calculele pe baza carora ati inaintat acest proiect de crestere a taxei de salubrizare pt persoane fizice si juridice, plus argumentul respectarii legii 211 din 15 noiembrie 2011.


Documente / Imagini:

493 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

05 Ianuarie 2018
Va transmitem, atasat, informarea privind ID 112580/124/05.01.2018
Documente atasate raspunsului
img-104225208.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design