Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ionescu Irina
La data: 05 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112640
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua! Domnule Primar, constat cu tristete si dezamagire ca exista cetateni ai acestui oras pe care ii protejati, chiar daca incalca flagrant legea, si le permiteti sa faca ce vor pe domeniul public, de parca domeniul public ar fi in proprietatea lor personala.
Ma refer la Tolea Natalia (Gavana II, str. Paltinului 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) pe care o lasati, cu buna-stiinta, sa savarseasca contraventii continue pe domeniul public, fara sa luati masuri, fara sa respectati legea, sfidandu-i si ignorandu-i pe cetatenii care sunt corecti si respecta legea.
De fapt, nu va respectati nici propriile decizii, caci va reamintesc ca ati comunicat in 10.11.2017 ca veti dezafecta imprejmuirea lui Tolea, dar n-ati facut-o. Nu cred ca nu stiti ce inseamna "imprejmuire", dar puteti totusi sa revedeti Legea 50/1991 - anexa 2 pentru a va reaminti ca imprejmuirile sunt constructii realizate din diferite materiale ori din plantatii specifice, cum ar fi gardul viu.
O imprejmuire, fie ca e facuta din plasa sudata, fie ca e facuta din gard viu, este la fel de ilegala atunci cand e facuta pe domeniul public fara detinerea autorizatiilor de constructie si de ocupare a domeniului public.
Legea nu trebuie aplicata cu jumatati de masura sau pe preferinte!
Solicit sa dezafectati de pe domeniul public imprejmuirea cu gard viu facuta ilegal de Tolea Natalia fara detinerea autorizatiilor cerute de lege.625 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

09 Ianuarie 2018
Imprejmuirea in cauza, construita din plasa sudata, a fost dezafectata in data de 15.11.2017. Gardul viu este o zona verde, pe care asociatia de proprietari, toti membrii acesteia, trebuie s-o intretina si s-o protejeze, nu sa o distruga. Este o obligatie cetateneasca prevazuta in HCL nr. 197/2017, pe care va rugam sa o respectati.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design