Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ionescu Irina
La data: 11 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112774
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, la sesizarea cu nr. 112640/05.01.2018 mi-ati dat un raspuns penibil si sfidator, prin care incercati sa ma prostiti in fata.
Raspunsul dvs. imi intareste convingerea ca o protejati si favorizati pe Tolea Natalia (Gavana II, str. Paltinului 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) prin faptul ca o lasati sa incalce flagrant legea, ii permiteti sa savarseasca contraventii continue pe domeniul public pe care l-a luat in stapanire, fara sa o sanctionati si fara sa luati masurile legale, asa cum ar fi normal.
Desi eu v-am prezentat argumente legale pentru dezafectarea gardului viu pus ilegal de Tolea, sub forma de imprejmuire, dvs. va straduiti sa va justificati inactiunea in cazul savarsirii acestei contraventii, venind cu argumente eronate de genul : "Gardul viu este o zona verde". Gresit, domnule Primar, gardul viu este o constructie potrivit Legii 50/1991, care se face numai cu autorizatie de constructie, autorizatie care lipseste in cazul Tolea.
Oricum justificarea dvs. ca "gardul viu este zona verde" nu este prea inspirata, deoarece si pentru amenajarea unei zone verzi pe domeniul public este necesara autorizatia de construire, potrivit aceleasi Legi 50/1991, autorizatie pe care Tolea nu o detine.
Deci oricum ati da-o, domnule Primar, tot ilegal este gardul viu pus de Tolea in fata apartamentului ei si prin urmare trebuie dezafectat de pe domeniul public pe cale administrativa, asa cum ati procedat cu gardul metalic.
Sa stiti ca inainte ca Tolea Natalia sa puna acel gard viu, pe terenul respectiv exista iarba, pe care Tolea a distrus-o ca sa-si puna gardurile ( viu si metalic ) care sa-i asigure imprejmuirea mosiei din fata apartamentului. Asa ca puteti sa-i povestiti lui Tolea despre obligatiile cetatenesti din HCL 197/2017.
Si daca tot vorbim de HCL 197/2017 va rog sa studiati si articolul 10, litera j), care stipuleaza ca sunt interzise imprejmuirile in vecinatatea blocului, aceste imprejmuiri constituind contraventii. Astfel v-am oferit inca un argument legal pentru dezafectarea gardului viu pus ilegal de Tolea.
Tot absolut neinspirat invocati obligatiile asociatiei de proprietari, care de fapt nu are nicio responsabilitate atunci cand unul din membrii ei (Tolea Natalia) savarseste o contraventie pe domeniul public.
Nu puneti in carca asociatiei de proprietari obligatiile pe care le aveti dvs. atunci cand se savarsesc contraventii pe domeniul public pe care il aveti in administrare.
Legea nu trebuie aplicata cu jumatati de masura sau pe preferinte!
Solicit sa dezafectati de pe domeniul public imprejmuirea cu gard viu facuta ilegal de Tolea Natalia fara detinerea autorizatiei de construire.


586 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design