Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Gherla, judetul Cluj

Postata de: Carmen
La data: 06 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113233
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua domnule primar!As avea o ideie pentru infrumusetarea orasului.Ati auzit de conceptul de iluminare arhtitecturala?Aceasta ideie va aduce la viata o parte din oras si va starni interesul fotografiilor si a turistilor pe timp de seara + dand un aer de oras european si modern in acelasi timp.Aceste lumini arhitecturale se pot amplasa pe cladrii(monumente istorice,primarie,casa de cultura,muzeu,etc..) sau de ce nu in natura(de exemplu : lacul din parcul mare).Aceasta investie nu are un pret cat sa-l simti si este un avantaj pentru descoperirea si admirarea orasului pe timp de noapte.Va rog sa analizati aceasta ideie.O zi buna !+ sa marcati drumurile

Documente / Imagini:
1
2
1349 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

08 Februarie 2018
Buna ziua. 
  Problema iluminatului public este in atentia noastra, sens in  care s-a intocmit un studiu de fezabilitate de inlocuirea iluminatului existent cu un  iluminat economic modern, care va trata toate aspectele inclusiv cel arhitectural. 
 In functie de conditiile atmosferice prielnice se va face si marcajul straziilor acolo unde lipseste.
Va multumim.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

07 Februarie 2018, PC
De-ar face macar curat pe strazi, ca e o mizerie de te apuca toata scarba.

07 Februarie 2018, carcotas
Nu o ca ma leg de "aspectul" agramat al raspunsului, ce nu va fi abordat de studiul de fezabilitate, care va "trata toate aspectele". Nu ma leg nici de eterna invocare a zeilor potrivnici (conditii atmosferice) care nu-l lasa pe primar sa faca mai nimic in Gherla. Dar nu pot sa nu ma leg de obtuzitatea si de netezimea de creier a celui care da raspuns. Domnule, ai o idee pe tava, o idee simpla, joc de lumini, umbre si culori. Tu nu, o dai inainte cu studiul de fezabilitate, ca sa mai toci niste vagoane de bani. O idee ce o poti pune in aplicare treptat, cu cateva becuri cu led multicolore si treptat s-o dezvolti. Pui prima data pe primarie, de test, ca si asa ati impodobit-o cu pretul de 2 Falcon Heavy, in decembrie. Pui cateva lumini placute ochilor (or mai fi si ceva oameni cu simt estetic in primarie). Daca e ok, extinzi ideea in parculet pe monument. Daca nu, mai intrebi si trecatorii si corectezi pozitia luminilor. Iluminarea pe lacul din parc e cea mai buna idee. Acolo ai si refelxii din apa, poti crea ceva spectaculos. Cu cateva sute sau mii de lei, poti face ceva, ce poate baga in derizoriu ditamai studiul de fezabilitate, Studiu ce trebuie musai alocat clientelei de partid si platit cu zeci sau sute de mii, din banii prostimii. Studiu ce nu se va concretiza niciodata pentru ca nu exista interese. Interesul in sine e spargerea banului prin consultante si studii peste studii. Vai gherlenilor, cu ce am gresit de ne-am procopsit cu astfel de parazit, pardon primar.

10 Februarie 2018, 0vidiu
...carcotas, am ales prost... u...Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design