Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Gherla, judetul Cluj

Postata de: Ramona Filipas
La data: 10 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113922
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna,
Baietelul meu va incepe in toamna clasa pregatitoare, la liceul Ana Ipatescu. Vineri am avut ocazia sa vizitam salile de clasa si sincer va spun ca am fost profund dezamagita. Nu stiu pe ce criterii s-a ales aceasta locatie pt cei mici, dar nu cred ca ofera conditiile necesare integrarii armonioase in invatamant. Salile sunt mici, bancile sunt inghesuite si nu exista lumina sufiecienta in toate cele 4 sali. Sper ca pe viitor se vor lua masuri, nu stiu, accesare fonduri, sponsorizari. Cred ca majoritatea parintilor sunt de acord cu mine. Exista ceva planuri si pentru invatamant in municipiul Gherla?

1216 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

12 Martie 2018
Buna ziua. Va multumim pentru sesizare. Am transmis mentiunile dumneavoastra conducerii Liceului Teoretic Ana Ipatescu, care se ocupa cu administrarea spatiilor si a locatiilor in care se desfasoara orele in timpul scolii. Primaria a sprijinit si va sprijini financiar orice demers de intretinere si modernizare a acestor locatii, inaintat de administratia scolilor.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Martie 2018, 0vidiu
... doamna Filipas, nu'i cam tarziu pentru lamentari?... interesul tuturor copiilor primeaza sau doar al copilului meu?... si dupa... potopul... ...un refugiu pentru copii elevi la intresectia Mintiului cu Dejului, se poate?...

12 Martie 2018, Ramona Filipas
Multumesc pentru raspunsul diplomatic. Dar dupa modernizarea adusa spatiului mentionat nu se ofera conditii cu nimic mai bune comparativ cu conditiile pe care le-am avut eu, ca si elev, in urma cu 30 de ani, in scoala noua a liceului.

12 Martie 2018, Ramona Filipas
Va multumesc pentru raspunsul diplomatic. Prin modernizare eu inteleg conditii mai bune decat am avut eu, ca si elev, in urma cu 30 de ani, in scoala noua a liceului Ana Ipatescu.

15 Martie 2018, 0vidiu
...doamna Filipas, conditiile de a invata v-au fost create de parinti, benevol sau obligati... da' copilul dumneavoastra, cui sa'i reproseze ca de la scoala construita de bunu'so, nu se mai face nimic?... oare nu noua?...Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    6 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design