Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Gherla, judetul Cluj

Postata de: Marcel
La data: 24 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 114308
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar, sunt parti de acostament in oras care ar putea fi amenajate( asfaltate ),si folosite ca si parcari civilizate ( capitol la care orasul sufera),sau daca legea nu permite asta,macar sa fie intretinute corespunzator.Ar trebui sa luam exemplu de la alte localitati care au povesti frumoase de succes,deci se poate( exemplu: Ciugud -Alba, Oradea,si mai nou Turda,Beclean).De asemenea,daca tot dureaza ani de zile o licitatie,de ce nu se intretin strazile din oras pana la un nivel acceptabil pentru cei care isi platesc taxele dar isi platesc si reparatiile la masini din buzunarul propriu....??Cu ce au pacatuit cetatenii acestui oras ca sa aiba parte de peste 20 de ani de acelasi lucru?Cu stima si spor in realizari!!

833 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Martie 2018
Buna ziua. Aceast? problem? este în aten?ia noastr?, sens în care v? comunic?m c? licita?ile pentru lotul 6 grupa 3 - modernizare strazi (40) este în curs de desfasurare. Termenul limita de depunere a ofertelor este 02.04.2018, lucru ce poate fi verificat din anuntul publicat in SEAP. 
Totodata, va comunicam ca prin aceasta modernizare a celor 40 de strazi aspectul urban al Municipiului se va schimba total.
 Pentru o mai buna documentare va invitam sa consultati documentatile existente privind drumurile ce urmeaza a fi executate.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

27 Martie 2018, Documente atasate raspunsului
Toate persoanele au dreptul de a circula pe domeniul public in mod legal. Oprirea si stationarea se face la fel. Lipsa ordinii publice ni se datoreaza, Politia Locala angajata de noi si platita mult peste merit nu are capacitatea si demnitatea de a trage la raspundere pe toti participantii la trafic, intotdeauna cei cu obrazu si jebu gros nu au probleme de genul celor sesizate de dumneata. Nici noi.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design