Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Dej, judetul Cluj

Postata de: Autorul si-a declinat identitatea
La data: 18 Martie 2008
Tip: Reclamatie
Cod: 22396
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

O gara de "vis"!!!

Domnule Primar, sunt fericitul detinator al unui examplar din materialul publicat de catre dumneavoastra si numit "RAPORTUL Primarului Municipiului Dej, privind activitatea din mandatul 2001-2004". La finalul acestui material, mai exact la Capitolul 3 intitulat "Programul de actiune al Primariei Municipiului Dej pe urmatorii 5 ani 2004-2005-2006-2007-2008" sunt mai bine de 20 de pagini pline cu proiecte, cu valoare si sursele de finantare, cu etape si grafice de desfasurare.

Ei bine, printre aceste proiecte, la CAP. A punctul 17 este inscris proiectul cu numele "Reparatii si modernizare Piata Garii impreuna cu statia CFR", in valoare de 0,3 miliarde lei (vechi) bani din bugetul local, executia lucrarilor trebuia facuta intre lunile Martie si Noiembrie 2004.

Domnule primar, va rog sa ne spuneti daca ati trecut si daca ati intrat in ultima vreme in statia CFR Dej Calatori? Daca ati facut-o cred ca ati putut observa drumul foarte prost care duce inspre gara, drumul foarte prost din fata garii si stare deplorabila a cladirii cat si a interiorului garii, poate ati putut observa jegul din salile de asteptare si din incaparea in care se afla casele de bilete. Poate ati observat cersetorii din gara pe care prin intermediul Politiei TF ar fi trebuit sa-i colectati si sa-i incadrati intr-un program social.

Va spun eu domnule primar, nimic din cele promise nu s-au intamplat. Oare o sa le mai promiteti odata, celor ce au uitat ca le-ati mai promis?

Cu mult respect.

629 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

22 Martie 2008

Din pacate Gara si Piata din fata Garii sunt  ale C.F.R. - Infrastructura.

Cu toate interventiile facute nu am reusit sa  modernizam gara mai ales ca din Dej au plecat in Ministerul Transporturilor  3 oameni - pentru functii mari

Ilegal - pentru ca era dezastru noi (Primaria) am asfaltat  piata garii.

 

Cu stima,


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

19 Martie 2008, Raul MAtei
Nu vreau decat sa se stie ce s-a promis si nu s-a facut, vor mai urma astfel de mesaje fiindca sunt aproximativ 20 de pagini cu proiecte. Nu voi omite nici proiecte care s-au realizat, fiindca nu trebuie sa ascundem ca s-a mai facut cate ceva dar foarte putin.

19 Martie 2008, Dan
"Ei bine, printre aceste proiecte, la CAP. A punctul 17 este inscris proiectul cu numele "Reparatii si modernizare Piata Garii impreuna cu statia CFR", in valoare de 0,3 miliarde lei (vechi) bani din bugetul local, executia lucrarilor trebuia facuta intre lunile Martie si Noiembrie 2004." Ti se va raspunde ca drumul din fata garii a fost asfaltat in anii precedenti. Pentru restaurarea cladirii, exista un proiect prin 2xxx, cu fonduri de nu stiu unde. Cu asta se va spala pe maini

19 Martie 2008, Adi
Ma, acuma ar trebui sa fim cinstiti. Io nu cred ca apartine de primarie cladirea garii. In rest, asa-i.

20 Martie 2008, Raul
Am transcris exact textul din respectivul material: "Reparatii si modernizare Piata Garii impreuna cu statia CFR". Oricum e in interesul autoritatilor locale ca orasul sa arate decent, deci si gara, care este o poarta de intrare in oras trebuie sa arate la fel.

22 Martie 2008, braco
domnule primar si la data elaborarii proiectelor pompoase nu stiati ca aceasta zona nu va apartine ??? S-au ati procedat din nou in a ne lua de prosti si a "impopotzona" un material cu realizari cincinale !!! Rusineeeee!! De-abia astept si alte capitole ale proiectului!!!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design