Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Gherla, judetul Cluj

Postata de: Autorul si-a declinat identitatea
La data: 02 Iulie 2009
Tip: Reclamatie
Cod: 33309
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Rabdare, dar limitata, la parcari

Bună ziua d-le primar
Sunt convins că atât edilii cât şi cetăţenii oraşului îşi doresc să trăiască într-o urbe curată, civilizată, bine gospodărită şi în care siguranţa, asigurarea unui minim confort de viaţă şi respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor să fie ierarhizate ca priorităţi.
În acest sens, aş dori să vă reţin atenţia, punctual, cu câteva probleme :
1. Răspunsul Dvs. la o sesizare anterioară mi-a dat speranţe că problema locurilor de parcare din zonele adiacente blocurilor va fi soluţionată, prin amenajarea unor locuri de parcare, delimitate şi marcate, în vederea închirierii lor către proprietarii autoturismelor. Suntem răbdători, dar cât mai avem de aşteptat ?
2. Dacă oraşele de munte au "urşii gunoieri", noi avem "ţiganii gunoieri". Cel mai probabil aveţi cunoştinţă de periplurile ţiganilor - şi nu numai- la "rampele ecologice" - atât cât pot fi numite ecologice- de colectare a gunoaielor menajere şi cum rămân acestea după vizitele lor. În plus, vin şi cu căruţele însoţite de haite de câini, astfel încât disconfortul este maxim. Inadmisibil!
Oare gardienii publici care stau "masaţi în obiectiv" la şuete în centrul oraşului nu ar putea să-şi plimbe "armamentul din dotare" şi prin alte locuri din oraş şi să-şi facă datoria? Că doar sunt plătiţi din banii publici!
Întreb de asemenea dacă rampele ecologice nu ar trebui supuse ritmic unor acţiuni de igienizare, în scopul înlăturării mirosurilor - în general greu de suportat - de pe platforme şi containere.
3. Nu ştiu dacă acţiunea de reabilitare a spaţiilor verzi din oraş a fost încheiată. Oricum în anumite zone s-a făcut exces de zel în ceea ce priveşte bordurizarea , amenajarea rondourilor de flori şi asfaltarea aleelor dintre blocuri. Poate "după sprânceană" (FUNCŢIE DE CINE LOCUIA ÎN ZONĂ, SAU CUM AU FOST "RECOMPENSAŢI" MUNCITORII) - este doar o supoziţie. Cert este că în anumite locaţii NU S-A FACUT NIMIC! A se vedea în acest sens , printre altele, zona blocurilor de pe str. Stejarului : aleile de acces la intrările secundare ale blocurilor neschimbate, nimic amenajat pe spaţiile verzi, etc. Şi locatarii acestor zone locuiesc tot în municipiul Gherla şi sunt plătitori de impozite şi taxe.
Apreciez tot ceea ce a fost intreprins şi realizat pentru schimbarea feţei oraşului - s-a reuşit într-o oarecare măsură-, dar consider că şi aceste "aspecte minore" ce aduc deservicii calităţii vieţii şi confortului concitadinilor Dvs. trebuie avute în vedere.
Cu respect

589 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

02 Iulie 2009
Stimate cetatean,

Tot ce ati sesizat se va rezolva, cu exceptia " tiganilor gunoieri " a caror " vizite " le putem rari dar anula niciodata ( deocamdata ).
Va multumesc pentru sugestii.

Cu stima,
                          PRIMAR
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design