Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Gherla, judetul Cluj

Postata de: Autorul si-a declinat identitatea
La data: 06 Iulie 2009
Tip: Reclamatie
Cod: 33411
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Problema garajelor ilegale, nesolutionata

Domnule Primar,
Doresc sa va amintesc ca problema garajelor amplasate ilegal pe domeniul public pe Str. Clujului F.N. nu a fost solutionata, desi in raspunsurile dvs anterioare ati facut promisiuni in acest sens. Printre solutiile gasite de dvs a fost achizitionarea de teren de catre proprietarii de garaje in vederea amplasarii garajelor. Problema este ca atata timp cat Primaria Gherla nu face demersuri in vederea sanctionarii persoanelor care ocupa abuziv domeniul public, aceste persoane nu au niciun motiv de a-si gasi teren pentru relocarea acestor amplasamente. Va rog frumos sa imi spuneti daca institutia dvs a luat masuri in acest sens!
multumesc

616 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

08 Iulie 2009

Stimate cetatean,

Niciun garaj nu este amplasat ilegal pe domeniul public.

Proprietarii acelor garaje au concesionat de buna credinta terenul pe care d-voastra l-ati revendicat si v-a fost restituit. Va rog sa-mi prezentati textul din lege privind ilegalitatea.

Cu stima,

                      PRIMAR


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

08 Iulie 2009, sallai
In cadrul Primariei exista o directia juridica, care poate fi consultata de catre dvs pentru a afla de ce se afla in mod ilegal acele amplasamente pe domeniul public. Nu cetateanul de rand trebuie sa va explice acest lucru. Va reamintesc doar ca terenul pe care se afla in acest moment garajele se afla in domeniul public si constituie drum de acces pentru terenul proprietate privata Clujului F.N.. Va rog sa nu confundati domeniul public cu trenul retrocedat, proprietate privata. Mentionez ca terenul pe care se afla in acest moment garajele - desi a fost depusa cerere de retrocedare - nu a putut fi retrocedat pe motiv de utilitate publica. S-a schimbat intre timp regimul juridic al terenului pe care se afla in acest moment garajele?

10 Iulie 2009, timis
Intamplator am citit dialogul de mai sus intre un cetatean si un asa zis \"prim gospodar\". Mi se pare inadmisibil limbajul de lemn folosit de catre asa zisul primar (pare mai degraba un personaj dinainte de 89 - genul care confunda locul de munca in slujba cetateanului cu mosia proprie). Treziti-va domnule primar!! Suntem in 2009!! Nu cetateanul trebuie sa va desluseasca litera si spiritul legilor... Chiar am de gand sa urmaresc modul de rezolvare a disputei.

14 Aprilie 2010, eu
primarul v-a zis ca pamantul pe care au fost garaje l-ati primit inapoi! oamenii care aveau acolo garaje nu erau ilegal, aveau acte de concesionare, acum ca le-a mutat, v-ati luat \" mosia\" si acei oameni au primit in alta parte pamant LEGAL, concesionat, e o problema?!........extraordinar, asta-i efectiv rautate, ce oameni sunteti!.........fereasca DUMNEZEU, a ramas bietul primar cu niste sarantoci rai si invidiosi pe cap!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design