Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Iasi
  0,00% (0/1)
3.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
4.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: Mocean Vasile
La data: 18 Iunie 2012
Tip: Reclamatie
Cod: 61882
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar,

Subsemnatul Mocean Vasile domiciliat in Cluj-Napoca, Str. Fanatelor, nr. 13E/1, va solicit cu respect sa verificati respectarea reglementarilor de urbanism in ceea ce priveste edificarea constructiilor de pe parcela cu nr. Top 18601/3, apartinind lui Chinde Gheorghe, cu care ma invecinez la Nord.
Mentionez faptul ca:
desi nu s-a amplasat un “Panou de identificare santier”, la fata locului exista in curs de executie o constructie cu regim de inaltime D+P+2E si a doua constructie la nivel de fundatie;
cu toate ca PUG-ul zonei prevede locuinte individuale si locuinte colective mici(3 apartamente), constructiile in curs de derulare au cel putin 6 apartamente fiecare;
de asemenea as dori sa stiu care este inaltimea maxima si distanta admisa fata de limita de proprietate deoarece din punctul meu de vedere constructiile sunt foarte aproape de limita de proprietate.
Atasez fotografii relevante ale terenului invecinat.

Va multumesc anticipat,
Mocean Vasile1394 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 August 2012

Cu ocazia unui nou control efectuat pe str. Fanatelor nr. 13 F s-a constatat ca domnul Chinde Gheorghe a demarat lucrari de construire a unui corp de cladire D+P+E+M, cu destinatia de locuinte familiale, corp A , cu trei apartamente, amenajari exterioare ?i doua locuri de parcare, in baza autorizatiei de construire nr. 1585/2010.

La data efectuarii controlului era executata structura de rezistenta a corpului A,  fiind respectate prevederile autorizatiei de construire.

Precizam ca nu a inceput executia corpului B , pentru care s-a emis autorizatia de construire nr. 269/2012- corp de cladire cu 6 apartamente, cu regim de inaltime D+P+E+M , 5 locuri de garare la demisol , amenajari exterioare ?i 3 parcari pe parcela, dar a inceput executia corpului C, in baza autorizatiei de construire nr. 268/2012, avand acela?i regim de inatime  .

De altfel, din verificarile efectuate s-a constatat ca fundatiile corpului C , in curs de executie, respecta dimensiunile din documentatia tehnica autorizata, iar amplasamentul celor 2 corpuri se respecta fata de limitele de proprietate materializate in teren, in discutie fiind  limita de pe latura sudica a parcelei,  pentru care exista un proces de granituire intre riverani,  in curs de derulare.

In ceea ce prive?te nemultumirea cetatenilor privind emiterea autorizatiei de construire, va comunicam faptul ca actele administrative impuse de lege , categorie din care face parte autorizatia  de construire, se bucura de stabilitate deoarece autoritatea administratiei publice competenta are obligatia de a o elibera, in masura in care cel interesat intrune?te conditiile prevazute de lege pentru exercitarea unei anumite activitati.

Legea  nr.554/2004 a contenciosului administrativ prevede ca orice persoana vatamata intr-un drept subiectiv poate sesiza instanta de contencios administrativ  pentru anularea in tot sau in parte a actului administrativ.


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    6 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design