Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Catalin
La data: 27 Noiembrie 2012
Tip: Reclamatie
Cod: 65656
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar,


In raspunsul dumneavoastra la petitia mea nr. 62820 din 23.07.2012 ati raspuns, citez:

„Incepand cu data de 24.07.2012 microbuzul [ BZ-03-STP ] de pe linia 3M nu mai circula. FIRMA care detinea acest microbuz nu a putut sustine financiar reparatia acestuia si A RENUNTAT LA AUTORIZATIA DE TRASEU”.

Insa in raspunsul dumneavoastra la petitia mea nr. 65480 din 20.11.2012 ati raspuns, citez:

“Firma a achizitionat un alt microbuz cu care sa efectueze transportul de persoane pe traseul 3M !”


Domnule primar, in primul rand am examinat de mai multe ori legislatia la care am acces si nu am gasit nicaieri sintagma pe care o utilizati dumneavoastra, respectiv “autorizatie de traseu”, ci doar “autorizatie de TRANSPORT”, respectiv “LICENTA de traseu”… putin profesionalism nu ar strica.


Domnule primar, daca pe 24.07.2012 firma a renuntat la “autorizatia de traseu”, nu s-a reziliat si contractul de atribuire a gestiunii serviciului pentru acest traseu (3M) ?!?

Cum adica, firmele astea fac “transport” cateva luni, apoi isi iau o “pauza” de vreo 4 luni, dar raman cu traseul “rezervat”, dupa care iar mai fac “niste transport”, FARA ORGANIZAREA UNEI NOI PROCEDURI DE ATRIBUIRE A GESTIUNII, POTRIVIT PREVEDERILOR LEGII 92/2007 ?

Dumneavoastra va dati seama cat de neprofesionist este perceput modul de organizare a serviciului de transport public in municipiul pe care il pastoriti ?!?

Va atrag atentia ca art. 39, alin (3) din Legea 92/2007 prevede ca “Licenta de traseu se retrage cu o notificare prealabila de 60 de zile, in cazul unor abateri grave de la prevederile caietului de sarcini. In intervalul de 60 de zile, autoritatile administratiei publice locale vor organiza atribuirea serviciului respectiv in gestiune ALTUI operator de transport rutier.”.

Daca firma a renuntat la “autorizatia de traseu”, in ce temei isi mai desfasoara activitatea, din nou, pe traseul 3M si cine sunt reprezentantii autoritatilor locale care au semnat documentele necesare?

Va rog sa publicati aici, fara sa va eschivati, copii ale documentelor prin care s-a permis “revenirea” firmei cu pricina dupa ce a “renuntat” la autorizatia de traseu.

Va atrag atentia ca soferul “noului” microbuz de pe linia 3M si-a pastrat metehnele, in sensul de a nu respecta nici macar orele de plecare in curse de la capatul de linie, “furand” mai mereu startul, “dupa necesitati”, pentru a “lua fata” autobuzului Transbus pe care il capuseaza; acum aveti camerele video cu care v-ati laudat in precedenta campanie electorala, deci neluarea masurilor de “disciplinare” a soferilor care nu respecta orarele nu face decat sa ridice mari semne de intrebare asupra corectitudinii, profesionalismului si, mai ales, moralitatii celor abilitati sa reglementeze, controleze si sanctioneze gravele nereguli din sistemul de transport-capusa maxi-taxi, nereguli si ilegalitati despre care ati fost instiintat, ati “luat la cunostinta” si … nimic, niciun efect! De ce oare?!?

1140 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

06 Decembrie 2012
Firma nu a renuntat in scris la licenta de traseu (probabil fiindca a luat in calcul achizitionarea unui alt autovehicul). Vom verifica respectarea graficului de circulatie .
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

28 Noiembrie 2012, marius
BRAVOAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design