Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Giurgiu, judetul Giurgiu

Postata de: Bulichi Florinel
La data: 10 Noiembrie 2014
Tip: Reclamatie
Cod: 82991
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Consider ca taxa de habitat nu reprezinta altceva decit o noua taxa pe bugetul contribuabilului.
O consider ilegala si abuziva din urmatoarele maotive:
- rezilierea, incetarea unui contract poate avea loc numai cu acordul partilor, in conditiile legii, conform clauzelor contractuale sau in urma hotaririi definitive a instantei competente.
- prin aceasta taxa s-a intervenit ilegal si abuziv intr-un contract comercial privat (legea partilor) aflat in derulare incheiat intre S.C. URBAN S.R.L si persoane fizice.
- prin impunerea acestei taxe, in timp ce exista contractele comerciale precizate mai sus, obligati cetatenii la plata de doua ori a unui serviciu
- obligativitatea platii in avans, pentru trei luni ,a serviciilor de ridicare a gunoiului menajer , incalca prevederile legale si greveaza si mai mult bugetul destul de sarac al familiilor din Giurgiu.
- in scrisorile trimise locuitorilor giurgiuveni nu ati pomenit nimic despre instituirea acestei noi taxe si ati creat numai imaginea asupra reducerii unui tarif
- in hotarirea de instituire a acestei noi taxe si anexele acesteia nu este precizat nimic privind punctele de colectare a gunoiului menajer, limitarea accesului la punctele de colectare (in Giurgiu oricine poate arunca gunoi in punctele de colectare si mai ales persoanele juridice -magazine,firme etc)
- In scisorile trimise giurgiuvenilor ,nu ati precizat ca noua taxa va putea fi platita doar la directia de impozite si taxe locale, cu cheltuielile de transport si cozile aferente
- Nu a fost mediatizata si adusa la cunostinta giurgiuvenilor prevederea din regulamentul privind stabilirea taxei de habitat , cu privire la sanctiuni ,respectiv impunerea nelegala si fara justificare pentru 4 persoane (de ce nu pentru 7 persoane ca sa facem venituri la bugetul local), si aplicarea in acelasi timp de amenzi contraventionale.
- la instutuire acestei noi taxe sunt precizate din plin obligatiile contribuabilului si mijloacele de sanctionare,insa nu este precizata nici o obligatie a beneficiarilor acestei taxe respectiv PRIMARIA GIURGIU si S.C.URBAN S.R.L.

1372 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Giurgiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design