Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ALBA IULIA Primarul Mircea Hava: "Tot ce face guvernul in privinta reformelor economice anuntate imi pare de o absurditate vecina cu condamnarea romanilor la haos si nesiguranta"

Primarul Mircea Hava

La Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, s-a discutat despre posibilitatea ca bugetele primăriilor să scadă din 2018, odată cu trecerea contribuțiilor la angajat. 

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, și-a exprimat pe pagina de socializare, punctul de vedere despre reformelor economice anunțate de Guvern.

Am fost întrebat ce cred. Nu sunt economist, dar tot ce face guvernul în privința reformelor economice anunțate îmi pare de o absurditate vecină cu condamnarea românilor la haos și nesiguranță. Le cer colegilor mei primari să reacționeze contra acestor certitudini nefaste nu din postura de politicieni, ci din cea de reprezentanți ai unui singur partid, al oamenilor care i-au votat.

Nu putem privi totul doar pornind de la excel-uri, planuri și bugete. Și nici din perspectiva celor care beneficiază de recenta lege a salarizării bugetare, lucru pe care personal l-am susținut. E vremea să reacționăm cu gândul la cei pentru care posibil, a devenit peste noapte imposibil, iar ceea ce li s-a promis în alegeri devine o infinită dovadă de ipocrizie și lașitate.

Conform unui proverb românesc, ce-i în mână nu-i minciună. Ei bine, ce-i în mână e minciună, atunci când vorbim despre salariile românilor. Pentru că, oricât adevăr s-ar afla în afirmatiile colegilor mei primari că bugetele locale s-ar diminua, nu pot trece peste faptul că salariile romanilor, ale celor care alimentează și aceste bugete, scad. Pentru mine, sensibilitatea nu e doar orașul, ci ceea ce resimte fiecare om care trăiește în el.

Cum și în ce fel lucrează PSD, se vede cel mai bine în stradă. Au sperat să umple bulevardele cu fieste și le-au umplut cu proteste. România și românii nu mai înseamnă indiferență, ci prezență în stradă pentru fiecare vină a politicienilor lipsiți de conștiință.. Nu e nevoie de mari economiști să înțelegi haosul în care unii duc țara. E o matematică simplă, iar calculele românilor nu bat cu cele ale guvernanților. Asta cred!”, a scris Mircea Hava. Unirea

10.11.2017
207 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Abrud
Aiud
Alba Iulia
Albac
Baia de Aries
Blaj
Campeni
Cugir
Ocna Mures
Sebes
Teius
Unirea
Zlatna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Alba pentru ziua de azi.


 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design