Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/1)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

ALBA IULIA are sanse sa scape de marcajele rutiere "de creta": Primaria a incheiat un contract in valoare de 400.000 de euro, pe patru ani, cu o firma din Bacau

Primaria Alba Iulia

În următorii 4 ani, marcajele rutiere în municipiul Alba Iulia vor fi executate de o firmă din Bacău care a fost desemnată câștigătoare în urma unei achiziții publice desfășurate prin SEAP. S.C. Metalbac & Farbe S.A., cu sediul în satul Măgura, județul Bacău, a făcut cea mai bună ofertă, în valoare de 1.664.660 de lei, fără TVA, cu circa 300.000 de lei mai puțin decât valoarea estimată de autoritățile locale.

Contractul se întinde pe o perioadă de 4 ani și presupune, în total, 10.000 de mp de marcaje longitudinale cu vopsea bicomponentă (vopsea industrială foarte rezistentă), 32.000 mp de marcaje longitudinale cu vopsea monocomponentă, 10.000 mp de marcaje transversale și diverse cu vopsea monocomponentă, 6.000 mp de marcaje transversale și diverse cu vopsea bicomponentă și 2.500 mp numerotare parcări cu vopsea monocomponentă.

Firma băcăuană are tradiţie în domeniu și referințe bune, astfel că este de așteptat să rezolve problema marcajelor rutiere care în Alba Iulia aproape că dispar după prima ploaie, de parcă ar fi desenate cu cretă. Fie că e vorba de treceri de pietoni, linii continue sau întrerupte care despart sensurile de mers, marcaje pentru parcări, acestea sunt mereu aproape șterse și greu vizibile, indiferent de cât de des sunt refăcute, semn că vopseaua folosită este una de calitate îndoielnică.

Suma pe care o pune la bătaie Primăria Alba Iulia prin noul contract nu este una de neglijat, 416.165 de lei, fără TVA, fiind alocați anual refacerii marcajelor rutiere. Potrivit contractului, în 2017 vor fi trasați maximum 2.500 mp de marcaje longitudinale cu vopsea bicomponentă, 8.000 mp de marcaje longitudinale cu vopsea monocomponentă, 2.500 mp de marcaje transversale și diverse cu vopsea monocomponentă, 1.500 mp de marcaje transversale și diverse cu vopsea bicomponentă și 2.500 mp de marcaje în vederea numerotării parcărilor cu vopsea monocomponentă. Unirea

11.09.2017
121 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Abrud
Aiud
Alba Iulia
Albac
Baia de Aries
Blaj
Campeni
Cugir
Ocna Mures
Sebes
Teius
Unirea
Zlatna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Alba pentru ziua de azi.


 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design