Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ALEXANDRIA: 11 avertismente, dupa o saptamana de la adoptarea asa-zisului regulament de convietuire sociala de catre Primarie

Primaria Alexandria

Consilierii locali ai municipiului Alexandria au adoptat în urmă cu o săptămână un regulament de convieţuire socială, primele sancţiuni pentru nerespectarea acestuia constând în avertismente date de poliţiştii locali în 11 cazuri în care cetăţenii nu au păstrat curăţenia în locuri de agrement şi au deteriorat spaţiul verde.

Regulamentul impus de Primăria Alexandria prevede, printre altele, că oamenii nu au voie să arunce coji de seminţe pe domeniul public, dar nici să depoziteze pe domeniul public moloz şi materiale de construcţii, fără acordul municipalităţii şi fără obţinerea autorizaţiei de organizare a execuţiei. Se mai pedepseşte tulburarea liniştii locatarilor în intervalele orare 22,00 – 8,00 şi 13,00 – 14,00 de către orice persoană, prin producerea de zgomote în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora.

Penalizările stabilite în aceste cazuri constau în avertisment sau amendă de la 200 la 2.000 de lei pentru faptele săvârşite de persoane fizice şi cu amendă de la 200 la 2.500 lei pentru cele săvârşite de persoane juridice, dacă nu se prevede altfel, prin legi, ordonanţe sau hotărâri ale Guvernului.

În acelaşi regulament se arată că persoanele fizice şi juridice răspund contravenţional pentru montarea dispozitivelor exterioare pentru uscarea şi expunerea de rufe pe faţadele locuinţelor (dinspre stradă), în spaţiile verzi, pe străzile principale şi în zona centrală a municipiului.

Totodată, în apartamentele din imobilele cu mai multe locuinţe pot fi deţinuţi cel mult doi câini şi două pisici, ca animale de companie, cu acordul asociaţiei de locatari/proprietari şi acordul locatarilor limitrofi, iar în curţi pot fi deţinuţi trei câini şi trei pisici ca animale adulte de companie sau mai multe, cu acordul vecinilor limitrofi.

Câinii vor fi legaţi la punct fix cu posibilitatea de mişcare sau într-un ţarc care să asigure posibilitatea de mişcare, aflat la o distanţă de cel puţin zece metri faţă de geamurile imobilelor învecinate. În cazul în care se obţine acordul în scris al tuturor locatarilor, câinii pot fi ţinuţi liberi cu respectarea normelor de igienă, conform regulamentului de convieţuire socială.

O altă prevedere a acestuia se referă la menţinerea măsurii prin care claxonatul este interzis în Alexandria, în special când au loc nunţi şi botezuri sau la poarta întreprinderilor. AGERPRES

13.07.2017
278 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Alexandria
Rosiorii de Vede
Turnu Magurele
Videle
Zimnicea


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Teleorman pentru ziua de azi.


 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design