Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
Pe ce au cheltuit primariile din BUCURESTI banii in anul 2012. O cincime din bugete s-au dus pe spatii verzi si salubrizare. 83 de milioane de lei pentru biserici Primaria Capitalei si primariile de sector (mai putin Primaria sectorului 5 despre care nu detinem date) au avut in 2012 bugete ce totalizeaza aproximativ 8 miliarde de lei. Doar primaria Capitalei a avut un buget de circa 4 miliarde lei. Majoritatea administratiilor locale au avut incasari mai mici decat au prevazut la inceputul anului, fiind nevoite sa faca rectificari negative. Ca si pondere, intretinerea spatiilor verzi si salubrizarea reprezinta cam 20% din bugetele locale. In total, tot orasul, pentru intretinerea spatiilor verzi s-au dat 670 milioane lei. Administratiile locale au cotizat si la biserici - 83 milioane lei. (12.12.2012)
Cum va arata reteaua de autostrazi peste cateva zeci de ani Romania va fi brazdata de autostrazi si drumuri expres de la vest la est si de la nord la sud, sase poduri vor traversa Dunarea la granita cu Bulgaria, iar pe calea ferata dintre Nadlac si Constanta se va circula cu viteze de peste 250 de kilometri pe ora, potrivit primei variante de lucru a Masterplanului General de Transport, publicata pe site-ul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport (AMPOST). (31.10.2012)
Consiliul Civic Local CLUJ: Reglementarile urbanistice propuse de noul Plan Urbanistic General (PUG) lasa loc speculei din partea investitorilor Reglementarile urbanistice propuse de noul Plan Urbanistic General (PUG) pot lasa loc de interpretari si lasa loc speculei din partea investitorilor, in detrimentul cetatenilor si a cresterii calitatii vietii acestora. Exista in continuare zone unde regulamentul propus permite amplasarea de constructii, chiar daca drumurile de acces sunt subdimensionate, propune contructii industriale in zone de case sau locuinte pe teritorii unde in prezent se dau avize pentru activitati de productie. (22.10.2012)
Parlamentarii sunt tentati sa modifice Legea Urbanismului si sa deblocheze derogarile; ONG-urile vorbesc despre dezastrul urbanistic - VEZI si Raportul asupra PROIECTULUI DE LEGE
Documente:
Rraport-asupra-proiectului-lege a Urbanismului (25 sep 2012) DOC, 706K
Camera Deputatilor, prin Comisia de Administratie Publica si Amenajarea Teritoriului intentioneaza sa modifice Legea Urbanismului, iar principala tinta pare revenirea la derogarile de la Planul Urbanistic General (PUG) prin Planuri Urbanistice Zonale (PUZ) realizate de investitori privati in baza unui aviz emis de arhitectul sef si primar. O posibilitate a reintoarcerii haosului urbanistic din anii de boom din imobiliare. (25.09.2012)
Harta depopularii Romaniei intre 2002 si 2012. Cata populatie au pierdut primele 100 de orase In ultimii noua ani populatia celor mai mari 100 de localitati din Romania a scazut cu circa 16%, de la 9,6 milioane de persoane in 2002 pana la 8,1 milioane de locuitori in 2011, potrivit datelor centralizate de ZF pe baza recensamanturilor efectuate de Institutul National de Statistica (INS). (31.08.2012)
PESA vs. IMPERIO: Cat de putin valoreaza la Cluj interesul national si spiritul romanesc? Reprezentantii primariilor si regiilor de transport in comun din toata Romania au fost invitati la Cluj, acolo unde regia locala de transport din subordinea Primariei Cluj a facut apologia tramvaiului polonez pe care l-a cumparat deunazi, in urma unei licitatii cu cantec. Scopul actiunii doar pentru cei naivi nu este evident: sa promoveze pe aeasta cale produsul polonez, aflat in competitie pe piata romaneasca cu alti fabricanti de tramvaie. Asta in timp ce Romania are, la Arad si Bucuresti, fabrici performante de tramvaie de top in Europa, si care produc tramvaiul cu cel mai scazut consum de energie electrica! (30.08.2012)
VIDEO - Ce falsuri au facut primarii anterior referendumului? Cine sunt primarii "infractori" si care primari nu sunt "puscariabili"; Abia 40% din listele electorale sunt actualizate de AEP in 2011. In 2012, situatia e deja alta! Discursul presedintelui suspendat Traian Basescu aduce in discutie o chestiune cel putin bizara. Basescu i-a amenintat pe primari ca aducerea la zi a listelor elecorale ar putea scoate la iveala faptul ca acestea au fost falsificate! Iar cei care le-au falsificat, ar fi exact primarii! Ca sa-l citam pe presedinte, actualizarea listelor ar insemna ca primarii sa devina "infractori". (04.08.2012)
Rezultatele finale ale alegerilor locale. PSD si PNL au impreuna 1.964 dintre cele 3.180 de primarii PSD si PNL au impreuna (ca USL si candidaturi separate) 1.964 dintre cele 3.180 de posturi de primar la nivel national, conform rezultatelor finale ale alegerilor locale prezentate de Biroul Electoral Central. PDL are 498 de mandate. USL a castigat 1.322 de primarii, PDL (si diversele aliante ale partidului) 498 de mandate. (17.06.2012)
S-a spulberat un mit politic: Mircia Muntean Mircia Muntean l-a urat atat de tare pe Mircea Molot, incat a decis sa-l infrunte, inscriindu-se in cursa electorala pentru sefia Consiliului Judetean. Din pacate, orbit de ura, Muntean s-a purtat ca un saltimbanc pe parcursul intregii campanii. A facut greseala dupa greseala, fiind si foarte prost sfatuit. A fost infrant, iar cel care "i-a rupt capul" se numeste Mircea Molot. (14.06.2012)
POLEMICA. Alegeri locale Cluj: Societatea civila activa si implicarea politica & Despre implicare. Aproape politica Mihai Gotiu intr-un articol pe VoxPublica, preluat si pe ClujulCivic, pune o intrebare de bun simt. De ce societatea civila activa nu il sustine pe Peter Eckstein-Kovacs deschis si pana la capat, in mod public? Raspunsul dat este acela ca Eckstein se afla intr-un sistem politic. Iar societatea civila isi revendica puterea (pana la urma politica), deci nu poate sprijini decat un ne-implicat politic. In situatia data, totul se rezuma insa la "votul strategic". (05.06.2012)
<<   <   pagina 13 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design