Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Auditul la Primarie a constatat nereguli la Serviciul de Transport Public, posibil cu caracter penal, afirma primarul BRAILEI

Primarul Marian Dragomir

Auditul efectuat la Primăria Brăila a constatat nereguli grave, posibil cu caracter penal, la Serviciul de Transport Public din cadrul instituţiei, care a tolerat ani de zile ca firmele de maxi-taxi din municipiu să acumuleze datorii de peste 1,4 milioane de lei la bugetul local, a declarat edilul Marian Dragomir.

Auditul a constatat nereguli grave la Serviciul de Transport Public, posibil cu caracter penal. S-au luat anumite măsuri, pe care ei trebuie să le pună în practică. Sancţiuni nu s-au mai putut lua, deoarece domnul acela a dispărut (fostul şef al Serviciului, Dan Gheorghe, a ieşit la pensie – n.r.). Sancţiuni vor lua alte instituţii, mai mult nu pot să vă spun. Problemele la care mă refer eu au legătură cu nişte posibile falsuri sub semnătură privată a persoanelor care au condus acel serviciu, a spus Dragomir.

El a mai precizat că, deşi în contractele încheiate cu operatorii privaţi de transport din municipiu se stipula faptul că, în cazul în care redevenţele nu sunt plătite trei luni consecutiv, contractul se reziliază de la sine, în ultimii ani nu s-a întâmplat asta, iar firmele de maxi-taxi au continuat să presteze servicii şi să acumuleze penalităţi, pe rol fiind mai multe procese pentru recuperarea datoriilor, în valoare de peste 1,4 milioane de lei.

Primarul Brăilei a prezentat, la mijlocul acestui an, o listă cu operatorii de transport care înregistrează datorii, precum şi sumele care trebuie recuperate de municipalitate. Astfel, SC Gebamy Trans SRL înregistrează o datorie de 960.631 lei plus 326.628 lei penalităţi, SC Minibus 2001 SRL – 73.249 lei plus 81.399 lei penalităţi, SC Mantrans SRL – 10.279 lei, plus 1.145 lei penalităţi şi SC TCF Impex SRL – 0.114 lei, plus 1.067 lei penalităţi. AGERPRES

08.12.2017
692 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baragan
Braila
Faurei
Ianca
Insuratei


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Brăila pentru ziua de azi.


 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design