Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Iasi
  0,00% (0/1)
3.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
4.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Aurel Simionescu: Nu candidez din nou la Primarie si nu ma intereseaza nici presedintia CJ BRAILA

Primarul Aurel Simionescu

Primarul municipiului Brăila, Aurel Simionescu (PSD), a declarat, în prima conferință de presă organizată după ieșirea din arest, că nu va candida din nou la Primărie și nici la președinția CJ Brăila. 

"Încă o dată eu spun că nu am să candidez pentru o funcție executivă. Avem un președinte tânăr la Consiliul Județean, care sper să confirme încrederea ce i-a fost acordată prin profesionalismul de care e nevoie acolo, avem un candidat tânăr de la PSD, și văd că și celelalte partide și-au pus astfel de candidați tineri pentru Primăria municipiului Brăila. Cred că toți trebuie să înțelegem că e nevoie de un schimb de generații și, dacă va fi nevoie de un sprijin, de consiliere, de sfaturi, de sugestii, eu nu plec din Brăila, așa că ne putem auzi. Asta ca să punem punct la tot felul de zvonuri care au apărut', a declarat Simionescu.

Aurel Simionescu, care este și președinte executiv al PSD Brăila, a precizat că sfârșitul lunii martie este termenul pentru definitivarea candidaturilor la nivelul partidului pe care îl reprezintă.

"Așa cum v-am mai spus, lucrurile cu privire la candidaturi trebuie tranșate undeva pe finalul lunii martie, fiindcă vedeți că se întâmplă tot felul de lucruri și nu cred că trebuie să mergem pe repede înainte cu tot felul de liste și funcții. Noi vom avea mâine după-amiază o întâlnire și la partid unde o să discutăm lucrurile astea. Există o echipă de campanie, ea va face campanie pentru candidații noștri și important este ca partidul să câștige', a completat Simionescu.

Aurel Simionescu a părăsit, luni seara, arestul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, acolo unde s-a aflat din 4 februarie, când Tribunalul Galați a decis cercetarea sa în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, conform solicitării procurorilor DNA.

Luni, Curtea de Apel Galați a judecat contestația depusă de Aurel Simionescu la decizia Tribunalului, magistrații hotărând cercetarea primarului în libertate. AGERPRES

18.02.2016
539 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baragan
Braila
Faurei
Ianca
Insuratei


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Brăila pentru ziua de azi.


 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design