Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Petrosani
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
5.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

BACAU: Imagini REVOLTATOARE! Sex oral intre doi elevi in toaleta liceului N.V Karpen; Peste 200 de bacauani beneficiari de indemnizatie crestere copil au fost suspendati de la plata; Incaierare intre drumari si Primarie pe tema deszapeziri; Nicu Sapca (PDL): "A da bani municipiului Bacau e ca si cum i-ai da bani lui Rockefeller" sau cum se face ca a nins doar in comunele conduse de primari PDL


S-a dus vremea când elevii îşi trimiteau bileţele de dragoste pe ascuns în timpul orelor. Aceasă "modă" este considerată depăşită. Acum sexualitatea a atins cote alarmante.

Un caz şocant, petrecut în Colegiul Tehnic de Comunicaţii Nicolae Vasilescu-Karpen din Bacău: un elev în clasa a 12-a a forţat o elevă din clasa a IX-a să întreţină relaţii sexuale orale chiar în BAIA ŞCOLII. Ca să se mândrească sau să şantajeze tânăra, elevul a filmat toată acţiunea, apoi a trimis filmuleţul tuturor prietenilor din gaşca lui. Pentru că un scandal de aceste proporţii nu putea fi ratat, mai toţi băieţii din liceu au intrat în posesia imaginilor. Alte detalii pe Antena3.

Pentru ca au fost descoperiti cu datorii la bugetul local, peste 200 de parinti – mame sau tati – au ramas fara dreptul la indemnizatia pentru cresterea copilului.

“La ora actuala, din cauza neplatii impozitelor si taxelor locale, sint suspendate 217 indemnizatiii cresetere copil, de care ar fi trebuit sa beneficieze 143 de femei si 74 barbati”, a declarat ing. Cristina Mihaiela Ciobanu, director Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Bacau. Mai multe in Ziarul de Bacau.

Drumarii afirma ca nu au obligatia sa curete drumul deoarece intre ei si primarie nu mai exista nici un contract valabil. Deszapezirea o fac totusi in tot orasul deoarece sunt singurii care au utilajele necesare.

Primaria Bacau spune ca drumarii sunt in eroare si ca exista contracte bine puse la punct. “Contractele sunt valabile până la jumătatea lunii martie, deoarece nu se ia în calcul data semnării lor, adică 22 noiembrie, ci data când au fost convocați pentru prima dată la curățat drumurile. Adică, la jumătatea lui ianuarie”, a declarat Ionuț Tomescu, purtător de cuvânt al Primăriei Bacău. Mai multe pe Inainte.

Presedintele CJ, Dragos Benea, a anuntat in sedinta de ieri a CJ ca va ataca in contencios HG 85, prin care s-au alocat 1,32 milioane de lei comunelor calamitate. Supararea lui e cauzata de faptul ca pentru drumurile judetene nu a fost repartizat niciun leu, iar din cele 93 de primarii, doar 44 au primit sprijin. Cele ale PDL.

Nicu Sapca, PDL, a afirmat ca “a da bani municipiului Bacau e ca si cum i-ai da bani lui Rockefeller”. Si el a facut referire la bugetul pe 2012 si l-a intrebat pe Dragos Benea cui ar fi dat bani, daca ar fi avut putere e decizie, comunei Mânastirea Casin, cu cele 6 miliarde, sau comunei Casin, care are 300 de milioane? “Hai, lasati banii sa ajunga la oameni”, i-a cerut Nicu Sapca.

Dragos Benea a precizat ca daca HG 85 va sta blocata in instanta, cele 44 de comune vor primi bani de la CJ Bacau. In final, el a anuntat ca va invita Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, vineri, in sala mare, pentru a formula impreuna contestatia care va fi trimisa premierului Razvan Ungu­reanu si Secretariatului General al Guvernului. Mai multe in Desteptarea.


23.02.2012
6939 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bacau
Buhusi
Comanesti
Darmanesti
Moinesti
Onesti
Slanic Moldova
Targu Ocna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bacău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design