Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

BACAU: Municipiul si-a desemnat reprezetantii in Zona Metropolitana; Primaria ajuta cu bani festivalul de teatru in limba engleza “The Ingenious Drama”; Lucrari de asfaltare pe Bulevardul Unirii

Primarul Stavarache supravegheaza asfaltarile
Foto: Primaria Bacau

La începutul acestei luni se va stabili bugetul rectificat al Zonei Metropolitane, după cum a anunțat primarul Romeo Stavarache.

Consilierii locali băcăuani au aprobat la ultima ședință numărul și reprezentanții Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană (ADIZM) Bacău. Au fost desemnate un număr de 36 de persoane care să reprezinte Consiliul Local Bacău.

Printre cei nominalizați se numără primarul Romeo Stavarache, cei doi viceprimari ai municipiului Bacău, Mihai Șuștac și Vasile Tescaru, 18 consilieri locali, reprezentând toate partidele politice din CL și personal din Primăria și Consiliul Local Bacău. Consiliul de Administrație este forul care conduce ADIZM Bacău și are drept de control permanent asupra Consiliului Director, Tehnic și Comisiei de cenzori.

Acest Consiliu de Administrație este format din 75 de persoane, care reprezintă unitățile administrativ-teritoriale asociate și Consiliul Județean. Comunele asociate au câte un reprezentant la 5.000 de locuitori. Primarul Romeo Stavarache a anunțat că la începutul acestei luni se va stabili și bugetul Zonei Metropolitane Bacău Mai multe in Ziarul de Bacau.

Municipalitatea va asigura aproximativ o treime din bugetul necesar organizarii celei de-a XIV-a editii a festivalului “The Ingenious Drama”, dupa ce consilierii locali au aprobat luni un proiect de hotarare in acest sens. Contributia municipalitatii se cifreaza la 21.000 lei, bugetul proiectat al festivalului fiind de peste 66.000 lei. Cea de-a XIV-a editie a binecunoscutului festival de teatru in limba engleza pentru tineri va avea loc in intervalul 14-20 iulie in Bacau.

La editia din 2012 a festivalului au participat 11 trupe de teatru din Bacau, Botosani, Bucuresti, Piatra Neamt, Suceava si Timisoara, organizatorul – Asociatia “Ingenious Drama” – sperand ca in acest an numarul participantilor sa fie in crestere. Spectacolele vor avea loc pe scena Teatrului Bacovia, scrie BacauNet.

În această săptămână s-au efectuat lucrări de asfaltare pe Bulevardul Unirii până la sensul giratoriu de la Autogară, tronson care va fi finalizat la mijlocul săptămânii viitoare. După finalizarea acestui tronson se va lucra pe strada 9 Mai (Curtea de Apel - Casa Județeană de Asigurări de Sănătate).

În cursul acestei luni, se vor executa lucrări de asfaltare și pe străzile Alexandru cel Bun, Mihai Viteazul, Nicolae Bălcescu și Calea Mărășești, pe tronsonul cuprins între Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și C.E.C. Pe toată perioada lucrărilor de asfaltare, circulația rutieră nu va fi întreruptă și se va desfășura pe două benzi, pe ambele sensuri, anunta primarul Romeo Stavarache pe siteul Primariei.

08.07.2013
596 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bacau
Buhusi
Comanesti
Darmanesti
Moinesti
Onesti
Slanic Moldova
Targu Ocna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bacău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design