Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BACAU: Teatrul de Vara sta cu lacatul pe usa; Centrul de Afaceri si Expozitii devine functional din septembrie; Stavarache: PNL ia in considerare ideea motiunii de cenzura; Concedieri in masa la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului

Primarul Romeo Stavarache
Foto: DomnulePrimar.ro

Bacauanii nu se pot bucura de o sala de spectacole cu o capacitate de 1.500 de locuri, deoarece sefii din Primarie nu au dat bani si pentru instalatiile de sonorizare si de lumini. Teatrul de Vara inaugurat cu fast toamna trecuta nu poate fi folosit nici dupa doi ani de la finalizarea lucrarilor de modernizare. Pentru refacerea cladirii, sefii Primariei au alocat aproape trei milioane de euro. Mai multe in Adevarul.

La sfirsitul lunii august lucrarile la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau trebuie finalizate, astfel incit in septembrie sa aiba loc primul eveniment expozitional. Investitia de aproape 15 milioane de euro va face din CAE Bacau al doilea centrul expozitional din tara, dupa Romexpo. Mai multe in Ziarul de Bacau.

Primarul Bacaului a spus ca daca Guvernul isi asuma raspunderea pe planul de masuri anti-criza, convenit cu Fondul Monetar International, PNL va depune o motiune de cenzura.  Mai multe pe HotNews.ro.

156 de bacauani vor ramane pe drumuri dupa o analiza atenta a standardelor de cost impuse institutiei. Mai multe in Adevarul.

18.05.2010
1382 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bacau
Buhusi
Comanesti
Darmanesti
Moinesti
Onesti
Slanic Moldova
Targu Ocna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bacău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design