Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Iasi
  0,00% (0/1)
3.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
4.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

BAIA MARE: Iustin Talpos a fost anuntat oficial drept candidatul PMP

Iustin Talpos

PMP a anunţat joi că are deja un candidat care va fi lansat în lupta pentru fotoliul de primar al Băii Mari. Acesta este Iustin Talpoş şi în programul pe care îl propune sunt vizate puncte precum preţul apei potabile sau lipsa transparenţei din administraţie.

Iustin Talpoş a fost anunţat oficial drept candidatul PMP ce se va bate pentru primăria Baia Mare, iar cu aceată ocazie au fost făcute publice şi câteva idei din temele de campanie. Una dintre ele se referă la promisiunea de a nu creşte taxele şi impozitele, o alta se referă la preţul apei potabile, despre care spune că este exagerat de mare. 

  ”Factura este mai mare decât la electricitate. Dorim să scădem acest preţ, nu doar populist, ci la cel real”, a menţionat Iustin Talpoş.

Adrian Todoran, preşedintele filialei Maramureş a PMP, a menţionat că preţul apei a crescut de la peste 2 lei, cât era în 2011, la peste 8 lei, în mod nejustificat. Izolarea tuturor blocurilor de locuinţe este o altă promisiune a candidatului PMP, precum şi încetarea monopolului firmelor ”de casă”, care ”câştigă contractele cu primăria pe bandă rulantă”.

Candidatul PMP a mai menţionat lipsa de transparenţă a Ocolului Silvic Baia Mare. ”Poate nu toţi băimărenii ştiu că Baia Mare are un ocol silvic cu peste 10.000 de hectare de pădure de la care nu ni se comunică nimic. Unde pleacă lemnele, unde merg banii la ce sunt folosiţi şi mai ales pentru cine”, a spus el. Adrian Todoran a justificat alegerea candidatului în primul rând prin faptul că ”vine dintr-un mediu corect”. 

”Considerentul pentru care noi, PMP, am mers înspre Iustin Talpoş a fost acela că vine dintr-o zonă care nu este penală. Iustin Talpoş nu este un om urmărit penal. El vine dintr-un mediu corect, al profesorilor”, a mai precizat Todoran. ”Faptul că ne asumăm să începem precampania electorală dă dovadă că nu suntem şantajabili, suntem serioşi şi venim în faţa cetăţenilor cu proiecte pentru municipiul Baia Mare”, a mai spus Todoran, conform PSNews.

Iustin Talpoş este profesor, are 40 de ani, este căsătorit şi are trei copii. În trecut a fost director al Şcolii ”Lucian Blaga”, informează adevarul.ro.

22.01.2016
1544 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baia Mare
Baia Sprie
Borsa
Cavnic
Dragomiresti
Salistea de Sus
Seini
Sighetu Marmatiei
Somcuta Mare
Targu Lapus
Tautii-Magheraus
Ulmeni
Viseu de Sus


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Maramureş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design