Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Petrosani
  0,00% (0/1)
3.  Iasi
  0,00% (0/1)
4.  Timisoara
  0,00% (0/1)
5.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

BAIA MARE: Primarul Catalin Chereches a fost interceptat in baza unui mandat de terorism

Primarul Catalin Chereches

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare ar fi fost interceptat pe mandat de terorism, este dezvăluirea momentului făcută la România Tv. Fostul parlamentar, actual primar, a fost filat și interceptat fiind suspect de infracțiuni conexe ale acțiunilor teroriste!

Cătălin Cherecheș a declarat într-un interviu la postul de televiziune că are loc „o privatizare a justiției. S-a întâmplat în foarte multe dosare instrumentate de DNA și nu numai și mă refer la modul în care s-au efectuat înregistrări cu echipamente private, neomologate, s-au transmis apoi la DNA doar frânturi din aceste înregistrări, alegerea dialogului a fost aleatorie, trunchiată, lucru care viciază procesul penal”.

Cherecheș susține că a avut mai multe întâlniri cu un personaj care a înregistrat convorbirile și le-a trunchiat. Înregistrările erau salvate pe un stick și predate DNA-ului.

„De fiecare dată când avea întâlniri cu mine, înregistra cu un echipament neomologat, ajungea acasă, transfera totul pe un stick și îl trimitea la DNA. Au fost zeci de interceptări pe care această persoană (Cristian Șpan n.a) le-a făcut, dar în dosar nu apar toate interceptările, ci doar cinci sau șase episoade trunchiate. DNA-ul nu a luat aparatura, telefonul mobil, în momentul în care a început urmărirea penal in personam. De-abia când avocații mei au sesizat acest lucru, la aproape o lună de zile de la arestarea mea, au procedat la reținerea telefonului mobil”, a precizat Cherecheș.

Procurorii DNA, printre care și controversatul Jean Uncheșelu, au solicitat mandate de interceptare pentru Cătălin Cherecheș, deși nu aveau niciun indiciu că acesta săvârșise vreo faptă de natură penală. Mandatul respectiv, ținut la secret, n-a adus nicio probă în dosarul în care primarul a fost trimis în judecată. Deși judecătorii au aprobat emiterea unui mandat pe siguranță națională și terorism pe numele lui Cherecheș, rechizitoriul a fost întocmit pe infracțiuni de drept comun!

Mandatul de siguranță națională și terorism a fost emis pe numele lui Cătălin Cherecheș de un judecător de la instanța supremă, în baza legii privind prevenirea și combaterea terorismului. Acesta a fost eliberat pe 18 iulie 2012, după ce Cătălin Cherecheș, a depus jurământul ca primar la Baia Mare.

In baza acelui mandat de interceptare pe siguranță națională și terorism, ofițerii SRI au primit aprobare de a intra în telefoanele, calculatoarele, în casa și locul de muncă al primarului. Mai mult, Cherecheş a fost urmărit, fotografiat, ascultat și filmat chiar şi pe stradă.

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, a dezvăluit că SUA ar fi cerut de 16 ori mai puține mandate pe terorism față de România, „iar Parlamentul nu s-a întrebat ce faceți voi cu toate aceste mandate”, scrie ActualMM.

13.09.2017
336 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baia Mare
Baia Sprie
Borsa
Cavnic
Dragomiresti
Salistea de Sus
Seini
Sighetu Marmatiei
Somcuta Mare
Targu Lapus
Tautii-Magheraus
Ulmeni
Viseu de Sus


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Maramureş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design