Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BRASOVUL, pe primul loc in topul destinatiilor preferate de romani pentru petrecerea Anului Nou


Majoritatea românilor care s-au hotărît să călătorească de Anul Nou au ales destinaţii externe, multe fiind oraşe din ţările vecine. În România, Braşovul ocupă primul loc în clasamentul preferinţelor, în timp ce Capitala se află abia pe poziţia 26, conform unei analize realizate de o platformă hotelieră. 

„La fel ca cehii, sîrbii sau slovenii, datele arată că românii sărbătoresc Anul Nou în străinătate, unsprezece destinaţii din Top 20 fiind în afara ţării. Cele mai multe destinaţii sînt din ţările vecine. Printre acestea se numără Viena, Budapesta sau Praga“, se precizează în analiză. 

În top 20 destinaţii alese de români pentru a petrece Anul Nou, primele trei locuri sînt ocupate de destinaţii montane autohtone - Braşov, Predeal şi Poiana Braşov. 

Preţurile pe care românii sînt dispuşi să le aloce pentru cazarea/noapte în aceste destinaţii fiind între 580 lei (Braşov) şi 780 de lei (Predeal). Cea mai scumpă destinaţie, din punct de vedere al cazării, este Dubai, cu 1.422 lei/noapte, oraş aflat pe locul 4 în topul preferinţelor. 

Conform bugetului plănuit pentru cazarea în noaptea de Anul Nou, Mamaia este destinaţia cea mai ieftină, cu 260 de lei. Cei care aleg Branul şi-au bugetat pentru cazare 780 lei/noapte, iar pentru Sinaia aproape 1.000 lei/noapte. Conform analizei Trivago, anul acesta românii preferă destinaţii mai călduroase pentru perioade mai îndelungate. 

În Top 20 destinaţii se mai află Bansko (Bulgaria - locul 7), Sibiu (8), Paris (9), Roma (locul 10), în timp ce Azuga, Istanbul şi Barcelona ocupă ultimele trei locuri în Top 20. Amsterdam (locul 17) este cea mai scumpă destinaţie europeană, în afara celor din România, bugetul alocat de români fiind de 920 de lei/noapte. MonitorulExpres

28.12.2017
600 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bran
Brasov
Codlea
Fagaras
Ghimbav
Harman
Predeal
Rasnov
Rupea
Sacele
Victoria
Zarnesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Braşov pentru ziua de azi.


 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design