Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Iasi
  0,00% (0/1)
3.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
4.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

BUCURESTI: Vinerea Neagra la eMag: Reduceri fabuloase de 80%; S-a scumpit apa potabila - un metru cub = un litru lapte; Revolta la Universitatea din Bucuresti; 1 Decembrie in Sectorul 2: mii de portii de fasole cu costita si tuica fiarta; Campanie impotriva coruptiei, la Primaria Sectorului 4

Primarul Cristian Popescu Piedone
Foto: DomnulePrimar.ro

Primaria Sectorului 4 si Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Administratiei si Internelor au demarat o campanie de informare a functionarilor din cadrul autoritatii locale, prin care acestia pot afla masurile care trebuie adoptate pentru prevenirea si combaterea fenomenului coruptiei institutionale.

Săptămânal vor fi organizate întâlniri, în primă fază, cu agenţii Poliţiei Locale Sector 4, apoi, pe etape, cu funcţionarii direcţiilor şi serviciilor care lucrează cu publicul în cadrul Primăriei Sectorului 4.

Într-o discuţie interactivă, poliţiştilor locali li s-au prezentat informaţii şi date statistice referitoare la fapte de corupţie, cât şi direcţiile de acţiune pentru diminuarea acestui fenomen. Amanunte in Adevarul

eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră, a dat startul reducerilor la ora 5.00 AM, aşa cum a anunţat ieri, iar din primele minute stocul a zeci de produse a fost epuizat.

Clienţii magazinului eMAG s-au trezit cu noaptea în cap pentru a profita de Black Friday (Vinerea Neagră). Black Friday este o tradiţie originară din Statele Unite, unde a devenit un fenomen naţional atât în retail-ul tradiţional, cât şi online.

Black Friday marchează deschiderea sezonului de cumpărături de sărbători, fiind şi ziua cu cele mai multe promoţii din an. Mai multe in Capital

Preţul unui metru cub de apă potabilă a fost majorat de compania Apa Nova Bucureşti de la 2,62 lei la 3,57 lei, iar costul serviciilor de canalizare de la 0,58 de lei pe metru cub la 0,79 de lei pe metru cub.

Epsică Chiru, director în cadrul companiei Apa Nova, a confirmat pentru Adevarul majorarea tarifelor şi a adăugat că urmează ca un comunicat să fie redactat în cel mai scurt timp.

Directorul Apa Nova, Epsică Chiru, spune că noile tarife au fost aprobate deja de catre Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) şi că acestea  sunt deja in vigoare.

Mai mulţi studenţi au ocupat un amfiteatru din clădirea Facultăţii de Istorie din Bucureşti joi seara. "Au fost chemate brigăzi de jandarmi care au dat, efectiv, studenţii afară în stradă", susţine un grup de protestari.

Tinerii, vreo 60 la număr, au primit acordul Rectoratului să rămână peste noapte în sediu. Rectorul Universităţii Bucureşti, Ion Pânzaru, a discutat joi seara cu "rebelii", scrie Realitatea.net

Ziua Națională a României va fi sărbătorită, și în acest an, cu fanfară, parade militare și nelipsita fasole cu costiță, alături de țuică fiartă, informează Primăria Sectorului 2.

"În ziua de 1 Decembrie vor fi amenajate 21 de corturi ostăşeşti în toate cartierele Sectorului 2 de unde se vor servi gratuit porţiile de fasole cu costiţă şi ţuică fiartă tuturor bucureştenilor prezenţi la marea manifestare dedicată Zilei Naţionale a României", informează Primăria Sectorului 2 printr-un comunicat de presă remis la redacție.

Conform sursei citate, corturile vor fi amplasate astfel: Primăria Sectorului 2 (8 corturi), Circul Globus, Parcul Floreasca din cartierul Floreasca, Gara Obor Est, Şcoala nr. 40 din cartierul Periş, Parcul Plumbuita din cartierul Colentina, Parcul Lunca Florilor din cartierul Baicului, Parcul Motodrom din cartierul Fundeni,

Complexul Miramar din cartierul Chişinău, Sediul Poliţiei Locale Sector 2 din Strada Paroşeni din cartierul Petricani, Parcul Tei din cartierul Tei, Parcul Sfântul Pantelimon din cartierul Pantelimon și Parcul Creangă din cartierul Creangă.
Mai multe in B365

25.11.2011
3652 vizualizari
+ SHARE   
 
1 comentarii
 


 

Comentarii

 
1. Romania nu are decit o singura vinere neagra
 
sulica   (26 nov 2011 0:28)
 
si aceea nu are legatura cu americanii. stop sa credeti ca tot ce zboara se maninca. americanii au prea multi bani care trebuiesc scosi de la saltea. ei consuma resursele lumii intr-un ritm fantastic. nu pot merge decit cu masini f mari care consuma pe masura.in rest nu au alta bucurie.
 
 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design