Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Bugetul orasului GHIMBAV este mai mic cu 10 milioane de lei fata de anul trecut, sustine viceprimarul

Viceprimarul Ionel Fliundra

Viceprimarul oraşului Ghimbav, Ionel Fliundra, a declarat, în conferinţa de presă a filialei PNL Braşov, că bugetul localităţii pentru acest an este mai mic cu 10 milioane de lei faţă de 2017, din cauza noilor schimbări legislative în domeniu, fapt care va duce la investiţii mai puţine decât s-ar fi dorit.

Toate bugetele localităţilor din ţară sunt diminuate cu sume considerabile. Numai în localitatea Ghimbav, bugetul se va diminua cu 27%, adică cu 10 milioane de lei. Ori, dacă ne gândim că fiecare localitate are proiecte de investiţii, iar pe lângă acestea şi sume pentru cofinanţare la proiectele cu fonduri europene, dezvoltarea locală va avea mult de suferit.

La Ghimbav încă sunt venituri, am fi dorit să scădem taxele şi impozitele locale pentru a încuraja investiţiile, dar nu este posibil. Bugetul oraşului va fi în acest an de 200 de milioane de lei, dar sperăm să compensăm suma de 10 milioane de lei pe care o pierdem având în vedere că pe teritoriul localităţii noastre se vor deschide în acest an trei noi fabrici“, a explicat viceprimarul.

Sursa citată a adăugat că sunt foarte mulţi primari în ţară care suportă greu această diminuare a bugetului, iar promisiunile făcute în campania electorală privind dezvoltarea localităţilor în care au câştigat mandatul nu vor putea fi îndeplinite.

“Ce vom face peste doi ani când vor veni alegerile, iar promisiunile fiecăruia dintre noi au fost că vom investi, vom dezvolta, vom moderniza localităţile sau judeţul din care facem parte, iar noi nu putem, nu din cauza unui management defectuos, ci datorită legislaţiei care afectează întreaga populaţie”, a punctat viceprimarul. AGERPRES

12.01.2018
222 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bran
Brasov
Codlea
Fagaras
Ghimbav
Harman
Predeal
Rasnov
Rupea
Sacele
Victoria
Zarnesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Braşov pentru ziua de azi.


 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design