Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
Nicolae Robu anunta constituirea Comisiei de etica a primariei privind proiectul TIMISOARA Capitala Culturala Europeana

Primarul Nicolae Robu a anunţat miercuri constituirea Comisiei de etică a primăriei privind proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021, formată din câte un reprezentant al fiecăreia dintre cele patru universităţi de stat din municipiu şi unul al primăriei. Edilul susţine că a optat să apeleze la persoane ale căror probitate morală şi cunoaştere în domeniu sunt recunoscute, prin alegerea lor în comisiile de etică ale celor patru universităţi de stat din Timişoara, precum şi în importante funcţii în organizaţii studenţeşti şi de tineret. (08.03.2018)

TIMISOARA Capitala Culturala Europeana 2021 aduce evenimente noi in acest an, inclusiv unul dedicat Centenarului Proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană (TM21) va completa paleta evenimentelor locale tradiţionale cu altele noi, printre care "Zidurile memoriei" dedicat Centenarului Marii Uniri sau "Cămine în mişcare", manifestări care vor aduce cultura de masă în toate cartierele, dar şi proiecte culturale prin care tradiţiile românilor din Serbia vor fi făcute cunoscute în Banatul românesc. (13.02.2018)
Nicolae Robu sustine ca a primit semnale că exista nemultumiri la adresa Asociatiei Timisoara Capitala Europeana a Culturii 2021 Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că va avea săptămâna aceasta o discuţie cu directorul executiv al Asociaţiei Timişoara Capitală Europeană a Culturii (ATCCE) 2021, Simona Neumann, după ce ar fi primit “semnale” că ATCCE a respins mai multe propuneri de finanţare, dovedind “lipsă de deschidere faţă de potenţiali parteneri”. (22.01.2018)
Taxele si impozitele locale raman neschimbate in TIMISOARA; Cartierele de la periferie vor fi refacute semnificativ, pentru Capitala Europeana a Culturii 2021; Aquatim va construi 13 noi uzine printr-un proiect de 180 de milioane de euro Taxele şi impozitele locale pentru timişoreni vor rămâne în 2018 la aceleaşi cote ca anul acesta, fiind cele mai mici din ţară, dar se va aplica noua ”taxă pe paragină”, care poate ajunge la 500% faţă de valoarea normală, dacă proprietarii nu îşi întreţin corespunzător faţadele imobilelor sau terenurile, a declarat primarul Nicolae Robu. (04.01.2018)
TIMISOARA va deveni capitala europeana a circului. Orasul va gazdui anul viitor un mare festival international de circ cu tema: migrantii care isi cauta un camin Călătoria spre Timişoara 2021, Capitală Europeană a Culturii, începe prin miracolul, emoţia şi ingeniozitatea circului contemporan. Spectacolul oferit de suedezii de la Circus Cirkör, veniţi în premieră în România, este primul eveniment public de mare anvergură al asociaţiei Timişoara Capitală Culutală Europeană 2021. (21.11.2017)
Nicolae Robu le reaminteste guvernantilor ca TIMISOARA CCE2021 reprezinta Romania si UE. Primaria asteapta niste milioane de euro, o cladire, cere sa i se construiasca un stadion modern si o sala polivalenta de mari dimensiuni Primarul Nicolae Robu le reaminteşte guvernanţilor că prin titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, dobândit de Timişoara, municipiul nu se reprezintă doar pe sine, ci întreaga Românie şi chiar Uniunea Europeană pe mapamond şi le cere să finanţeze realizarea obiectivelor care sunt în jurisdicţia Executivului. Primarul a menţionat că acele puncte slabe care sunt în jurisdicţia municipalităţii pot fi rezolvate de administraţia locală, fără nicio problemă, dar şi Guvernul trebuie să-şi facă temele alături de municipalitate, subliniind că nu se mai poate întârzia. (04.09.2017)
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu vrea stadion si sala polivalenta pentru Capitala Culturala Europeana 2021 Primarul Nicolae Robu a spus că salută construirea, în judeţul Teleorman, a unei săli polivalente şi a unui stadion şi speră ca Guvernul să îşi îndrepte atenţia şi spre Timişoara, pentru realizarea unor obiective similare, oraş care va fi peste mai puţin de patru ani Capitala Europeană a Culturii, din partea României. El a subliniat că Timişoara ”nu poate neonora ţara”, prezentându-se în 2021 cu o infrastructură necorespunzătoare, cu toate că pe plan local sunt o mulţime de investiţii, dar fiind necesară şi prezenţa finanţărilor guvernamentale în acest sens. (17.07.2017)
Proiectul TIMISOARA - Capitala Culturala Europeana a intrat in linie dreapta. Se implementeaza etapa din dosar pentru 2017-2018 În etapa de Start-up (2017-2018), se caută şi se testează noi produse culturale şi atragerea publicului spre ele. Asociaţia Timişoara - Capitala Culturală Europeană caută să lege colaborări cu societatea civilă, cu instituţiile culturale, să contribui la rezolvarea aspectelor financiare, la dezvoltarea relaţiilor internaţionale, dar şi la dezvoltarea renumelui oraşului. (20.06.2017)
Premiul Presedintelui UNITER, acordat directoarei Asociatiei Timisoara Capitala Culturala 2021, Simona Neumann Talentul şi excelenţa celor mai buni slujitori ai Thaliei din România, pentru anul 2016, au fost răsplătite, luni seara, pe scena Teatrului Naţional Timişoara (TNTm), în cadrul celei de-a XXV-a ediţii a Galei UNITER. Momentul de deschidere a fost unul deosebit, amfitrionul celui mai titrat eveniment cultural românesc, Ion Caramitru, adresând salutul pentru Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 din Piaţa Operei (Victoriei), în faţa teatrului, unde a răsunat şi gongul prestigiosului eveniment. (10.05.2017)
Italienii ajuta TIMISOARA sa reabiliteze zeci de cladiri istorice pana va deveni Capitala Culturala a Europei! Ce plan au arhitectii si specialistii si de unde aduc banii? Dupa ce Primaria Timisoara a anuntat ca vine alaturi de proprietarii de cladiri istorice pentru reabilitarea imobilelor, un alt plan este pus pe picioare pentru a reda frumusetea cladirilor cu valoare istorica. Asociatia Expose Architecture, in colaborare cu Directia de Cultura a judetului Timis, Consulatul Onorific al Republicii Italia, Scoala de Restaurare a Universitatii Sapienza din Roma si Camera de Comert a Italiei vin cu o alta abordare a problemei cladirilor valoroase ale Timisoarei ce trebuie renovate. (29.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 26   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design