Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Consiliul Judetean ARAD a parafat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a centurii de sud-est a Aradului

Sergiu Bilcea

Consiliul Judeţean Arad a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea construirii centurii de sud-est a municipiului Arad, contractul fiind parafat în ultima zi lucrătoare a anului trecut, informează administraţia judeţeană.

“Centura de sud-est a municipiului Arad va lega în regim de drum judeţean autostrada A1 Nădlac – Deva de drumul naţional 7, în zona combinatului chimic de lângă comuna Vladimirescu, intersecţia cu DN 7 urmând să se afle la circa 12 km depărtare de municipiul reşedinţă de judeţ“, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Potrivit lui Bîlcea, în cadrul lucrărilor de construcţie a centurii de sud-est a Aradului, vor fi realizate, pe lângă carosabil, un pasaj rutier peste calea ferată şi un nou pod rutier peste Mureş, ambele pe raza comunei Vladimirescu.

“Din informaţiile pe care le deţinem, în urma desfăşurării licitaţiilor organizate în ultima parte a anului trecut în vederea accesării de fonduri europene pentru realizarea unor investiţii în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), sperăm să ne ‘mişcăm’ destul de repede pentru a putea obţine finanţarea lucrărilor la centura de sud-est, în cadrul acestui program”, a mai spus Bîlcea. AGERPRES

04.01.2018
83 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Arad
Chisineu Cris
Curtici
Ineu
Lipova
Nadlac
Pancota
Pecica
Santana
Sebis


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Arad pentru ziua de azi.


 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design