Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Consiliul Local GALATI a aprobat Strategia de dezvoltare locala a municipiului 2016 - 2025

Primarul Ionut Pucheanu

Consiliul Local al municipiului Galaţi, întrunit pe 10 august în şedinţă extraordinară, a aprobat Strategia de dezvoltare locală a municipiului Galaţi 2016 – 2025, care conţine un număr de aproximativ 200 de obiective de atins în perioada menţionată. Potrivit primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, necesitatea aprobării noii strategii a apărut din nevoia accesării de fonduri europene şi având în vedere că strategia a fost elaborată în 2016, dar a suferit ulterior mai multe modificări.

Am încercat sa luăm o perioadă mai largă de abordare pentru dezvoltarea durabilă a oraşului. Strategia are în continuare titulatura de 2016 pentru că ea ca şi strategie a apărut în 2016 şi ar fi trebuit votată în 2016, dar la sugestia celor de la Agenţia de Mediu a trebuit să modificăm anumite aspecte, să se facă nişte cercetări suplimentare, şi atunci ea ca şi titulatură nu avea rost să se schimbe, pentru că e aceeaşi, din 2016-2025. Şi aşa cum am spus, această strategie poate fi modificată de-a lungul vremii ori de câte ori apar elemente noi care pot duce spre o cu totul altă viziune“, a declarat Pucheanu.

Edilul a precizat că în cadrul strategiei, care conţine aproximativ 200 de obiective, au fost actualizate mai multe aspecte. 

“Data trecută era trecută inclusiv termia în ea ca şi strategie, de data aceasta evident că a fost actualizată pe noile reguli. Toată această strategie cuprinde măsuri care să ducă la dezvoltarea acestui oraş, de la spaţii verzi, la direcţia în care trebuie să ne ducem. E imperios necesară să o avem pentru că e una dintre regulile minime pe care trebuie să le îndeplinim pentru a putea accesa fonduri europene. Să ştiţi că o mare parte din proiecte sunt începute, o mare parte din ele sunt în licitaţie şi sper că toate cele trecute să poată fi realizabile. Acum să fim sinceri, de obicei îţi propui mai mult, să realizezi un minim necesar. Eu aş fi fericit dacă din 200 şi am trece de 150 de investiţii până în 2025 la Galaţi”, a mai spus Pucheanu. AGERPRES

11.08.2017
508 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Beresti
Galati
Targu Bujor
Tecuci


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Galaţi pentru ziua de azi.


 
Informatii din Galaţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design