Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Curtea de Conturi a finalizat controlul la Primaria DEVA; raportul numara 3.800 de pagini

Viceprimarul Razvan Mares

Curtea de Conturi a finalizat verificările efectuate la Primăria Deva pentru perioada 2013-2017, autoritatea locală fiind acum în procedură de întocmire a punctelor de vedere cu privire la raportul încheiat de inspectorii de control, urmând ca unele concluzii să fie contestate de municipalitate, a declarat viceprimarul Răzvan Mareş.

Sinteza raportului de control numără 96 de pagini. Din ceea ce-mi spuneau colegii, el este cel mai amplu raport al Curţii de Conturi (la Primăria Deva, n.r.). Raportul integral, inclusiv anexele, numără undeva la 3.800 de pagini“, a arătat viceprimarul oraşului.

Mareş a spus că va face o prezentare publică a raportului de sinteză, peste o săptămână, interval de timp în care vor fi pregătite şi obiecţiunile concrete ale administraţiei locale la posibilele nereguli identificate de Curtea de Conturi.

Viceprimarul municipiului Deva a precizat că autoritatea publică va depune o contestaţie referitoare la unele aspecte evidenţiate de auditorii Curţii de Conturi, el apreciind că acestea nu sunt în concordanţă cu punctul de vedere al primăriei. “Nu au fost comunicate încă punctele de vedere (la raportul Curţii de Conturi, n.r.), dar suntem în termen. Am făcut doar obiecţii, în ultima zi de control, conform procedurii”, a afirmat Răzvan Mareş.

În urmă cu o lună, viceprimarul municipiului Deva anunţa că inspectorii Curţii de Conturi verifică modul în care fosta conducere a Primăriei Deva a prelungit contractul pentru servicii de salubritate în oraş, controlul vizând însă şi alte domenii de activitate ale administraţiei publice locale.

El a precizat atunci că unele dintre problemele semnalate vizează prelungirea unui contract de salubritate pentru municipiul Deva şi majorarea tarifelor stabilite pentru colectarea deşeurilor din localitate. AGERPRES

11.08.2017
494 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Aninoasa
Brad
Calan
Deva
Geoagiu
Hateg
Hunedoara
Lupeni
Orastie
Petrila
Petrosani
Simeria
Uricani
Vulcan


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Hunedoara pentru ziua de azi.


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design