Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

DEVA va avea intrare si iesire subterana la autostrada, in zona "Izvorului Decebal"

Viceprimarul Razvan Mares

Municipiul Deva va avea intrare si iesire la autostrada, in apropierea zonei cunoscuta sub denumirea de "Izvorul Decebal". Cel putin aceasta este asigurarea ferma pe care viceprimarul Razvan Mares spune ca a primit-o, ieri, din partea inginerului Nicoleta Pordea, director adjunct Mentenanta al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, din cadrul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (CNAIR). 

"Deja au inceput o parte din lucrari. Va fi o intrare/iesire subterana in zona drumului care duce la fosta mina Deva (n.red. fosta Flotatie)", a precizat Razvan Mares, viceprimarul Devei.

Pe de alta parte, lucrarile continua intr-un ritm bun pe lotul 4 al autostrazii Deva de Lugoj, intre nod Ilia si nod Soimus, dupa cum spun reprezentantii Asociatiei "Pro Infrastructura", care au facut publice noi fotografii, realizate in urma cu cateva zile, pe acest tronson al soselei de mare viteza, afla in constructie.

"Constructorul lotului 4, UMB Spedition, a inceput executia in zona pescariei si continua lucrul si pe alte zone critice ale acestui lot: dealul cu lilieci, zona Mintia, diverse pasaje, nodul Soimus", spun cei de la Asociatia "Pro Infrastructura", cei care monitorizeaza lucrarile efectuate pe autostrada Deva -Lugoj. 

Ei au publicat, pe pagina lor de Facebook, si o selectie cu zonele cele mai interesante de pe lotul 4 al autostrazii Deva -Lugoj. Una dintre acestea, ar fi in zona "Dealului cu lilieci". 

"Autostrada va fi "cocotata" pe acest deal. Nu va fi suspendata pe pile, ca un viaduct, ci va fi sapata in deal si va avea zid de sprijin in vale. Va fi ceva spectaculos", mai zic cei de la Asociatia "Pro Infrastructura". 

In opinia lor, lotul 4 (Soimus -Ilia), lung de aproximativ 22 de kilometri,are, momentan, sanse sa fie finalizat la sfarsitul anului 2018. Pana atunci, ar trebuie sa fie finalizat si lotul 3, Ilia - Holdea (21 de kilometri), al soselei de mare viteza, insa, mai zic cei de la "Pro Infrastructura", va ramane o "gaura" de aproximativ 15 kilometri, pentru ca o portiune din lotul 2 (Dumbrava -Holdea- in lungime de 28 de kilometri), al autostrazii Lugoj-Deva ar exista probleme birocratice majore.

Reamintim ca, constructia loturilor 2, 3 si 4 din autostrada Lugoj -Deva a inceput in toamna lui 2013. In martie, aproximativ 15 kilometri noi din lotul 2 al acestei autostrazi au fost dati in folosinta. Dupa deschidere, au mai ramas in lucru ceilalti 13 kilometri de pe acelasi lot, dar si celelalte segmente ale autostrazii, unde stadiul fizic de executie al lucrarilor este in crestere. Servus

15.06.2017
2241 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Aninoasa
Brad
Calan
Deva
Geoagiu
Hateg
Hunedoara
Lupeni
Orastie
Petrila
Petrosani
Simeria
Uricani
Vulcan


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Hunedoara pentru ziua de azi.


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design