Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Emil Boc, despre organizarea Campionatelor Europene Petrom la CLUJ: Este o mare sansa si o onoare pentru orasul nostru; Primaria vrea sa extinda Sala Polivalenta si sa realizeze si un bazin olimpic - VIDEO

Emil Boc a oferit flori gimnastilor

În perioada 19-23 aprilie 2017 la Cluj-Napoca se organizează pentru prima dată Campionatele Europene de Gimnastică. Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit la TVR 1, la 1 Matinal despre ce înseamnă organizarea unei astfel de competiții dar și despre alte proiecte pe care le are în plan.

"Numele Clujului este peste tot în lume începând de azi și este o mare șansă și o onoare pentru orașul nostru, capitala Transilvaniei să fie în casele celor 500 de milioane de europeni, cel puțin, dar cu siguranță și de pe glob", a spus Emil Boc.

Primarul Clujului a mărturisit că în ultima vreme nu mai are timp să facă sport, așa cum făcea, pentru că viața de primar este 24 din 24 de ore, însă încearcă să facă cel puțin 10 mii de pași zilnic, monitorizându-și activitatea cu ajutorul unei brățări electronice.

"Încurajăm sportul pentru că este cea mai ieftină și bună investiție în sănătate, a spus primarul Clujului. Această Sala Polivalentă, după Campionatul European de gimnastică va fi extinsă de la 7.200 de locuri la 9300 de locuri, tocmai pentru a putea atrage și alte competiții mondiate și europene de profil".

Primarul Clujului a dezvăluit și că se lucrează la o nouă propunere. Lângă baza sportivă existentă, desfășurată de 9,4 hectare, Primăria, care mai are un teren la dispoziție, a decis să organizeze un parteneriat public privat pentru a realiza un bazin olimpic, scrie Stiri.TVR.ro.


20.04.2017
1683 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Campia Turzii
Cluj Napoca
Dej
Floresti
Gherla
Gilau
Huedin
Turda


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Cluj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design