Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (2/2)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

FOTO Cum arata Imperio Eco, tramvaiul ecologic produs exclusiv in BUCURESTI; Oprescu propune o Sala Polivalenta ca la Sydney; Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania; Romanii cheltuiesc jumatate de milion de euro zilnic la AFI Palace Cotroceni; Cladiri de lux in Kiseleff, in locul spatiului verde; 10.000 de locuinte din Capitala intra in reabilitare termica

Primarul Sorin Oprescu
Foto: DomnulePrimar.ro

Primarul general, Sorin Oprescu, cere Guvernului să transfere terenul aferent proiectului Esplanada din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a Primăriei Capitalei.

În luna iunie, chiar înainte de alegerile locale, Oprescu spunea că intenţionează să construiască pe terenul de la Esplanada o sală polivalentă după modelul Operei din Sydney.

Sorin Oprescu solicită Consiliului General al Municipiului Bucureşti aprobarea unui proiect de hotărâre prin care se cere Guvernului României emiterea unei hotărâri de transmitere a terenului aferent proiectului "Esplanada" din proprietatea statului în cea a Primăriei Capitalei.

Terenul, cu o suprafaţă de 106.000 metri pătraţi este situat pe Bd. Unirii şi este delimitat la nord de Bd. Unirii, la est de str. Nerva Traian, la sud de Bd, Octavian Goga, iar la vest de Bd. Mircea Vodă.
Pe larg in B365

Resurse româneşti şi tehnologie germană: din această combinaţie se naşte tramvaiul Imperio Eco. Astra Vagoane Călători a încheiat un parteneriat cu RATB pentru construirea în noua fabrică de la Bucureşti a acestui tip de tramvai.

Prototipul Imperio Eco există. Sunt aşteptate comenzile. Tramvaiul este utilat cu cele mai performante echipamente şi valorează aproximativ 1,7 milioane de euro.

Imperio Eco este un tramvai cu un consum redus de energie. Dispune de sisteme capabile să preia din energia dezvoltată în timpul mişcării şi să o convertească în energie pe care să o folosească ulterior, arată The Money Channel.
Mai multe si FOTO pe Money.ro

Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România şi din Europa de Sud-Est, situat în vestul Capitalei, va fi inaugurat la începutul lunii august.

La începutul lunii aprilie a anului trecut, Magic World Developments, compania care controlează şi operează parcul de distracţii Divertiland, anunţa că va deschide, la 1 iulie 2011, cel mai mare parc de distracţii din Europa de Sud-Est.

Reprezentanţii Magic World Developments au declarat, după câteva luni de aşteptare, că parcul acvatic "La Plajă" va fi inaugurat în perioada 6 - 10 august, conform unor surse apropiate proiectului.
Amanunte in B365

Vizitatorii magazinelor din AFI Palace Cotroceni pleacă cu buzunarele goale din centrul comercial. Aceștia cheltuiesc jumătate de milion de euro în fiecare zi, în celebrul mall din Capitală.

Centrul comercial este deținut de compania israeliană AFI Europe, care susține că vânzările magazinelor au crescut cu 9%, la 91 de milioane de euro, în prima jumătate a acestui an, potrivit ZF.

Situația se schimbă dacă acest calcul este realizat în lei. Astfel, vânzările mallului au crescut cu 14% în aceeași perioadă, afirmă reprezentanții companiei.
Detalii in Adevarul

Un nou ansamblu rezidențial va fi construit în cea mai scumpă zonă a Capitalei. Proiectul presupune sacrificarea a mii de metri pătraţi de vegetație pentru ridicarea clădirilor de locuinţe, unde preţurile vor fi pe măsură datorită zonei ultracentrale.

Primăria Municipiului București (PMB) a eliberat un certificat de urbanism în vedera construirii unui ansamblu rezidențial între Bulevardul Kiseleff și strada Clucerului.

Inițiatorul proiectului este firma SC Residence Kiseleff 45 SRL, al cărei asociat unic este Lucia Cherecheș. Amanunte in Adevarul

Lucrările de reabilitare termică a celor aproximativ 10.000 de locuinţe ar urma să fie finalizate până la începutul sezonului rece, estimează autorităţile.

Indicatorii tehnico-economici pentru obiectivele de investiţii cuprinse în programul multianual de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe în perioada 2012-2015 au fost aprobaţi la ultima şedinţă de Consiliu Local Sector 4.

"Licitaţiile pentru atribuirea lucrărilor au fost deja făcute. Sunt mai mulţi ofertanţi în acordul-cadru. În luna august pot începe lucrările, acestea urmând să fie finalizate până la începutul sezonului rece", a declarat pentru B365.ro viceprimarul Sectorului 4, Alexandru Popescu.

01.08.2012
1633 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design