Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Firea face apel la cei care detin panouri publicitare sa le puna in siguranta, iar celor care au santiere le cere sa le imprejmuiasca si sa le semnalizeze

Primarul general Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face apel la cei care deţin mijloace de publicitate, precum panouri sau ecrane TV, să le pună în siguranţă, iar celor care au şantiere le solicită să le împrejmuiască şi să le semnalizeze corespunzător, astfel încât să nu reprezinte un pericol. Capitala şi 15 judeţe se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 17.00. Potrivit ANM, vântul va avea intensificări care la rafală vor atinge şi vor depăşi chiar şi 75 de kilometri pe oră. 

"Fac apel la deţinătorii de mijloace de publicitate (panouri, structuri volumetrice, primatice, TV screen-uri, mesh-uri) să ia toate măsurile de punere în siguranţă a acestora, astfel încât să nu reprezinte un pericol pentru cetăţeni. De asemenea, şantierele, lucrările edilitare deschise în Capitală trebuie asigurate, împrejmuite şi semnalizate corespunzător, iar operatorii de cabluri sau servicii publice trebuie să aibă echipe de intervenţie în teren, astfel încât să acţioneze, în caz de nevoie, pentru soluţionarea imediată a unor eventuale incidente”, transmite primarul Capitalei Gabriela Firea

Potrivit edilului, Poliţia Locală va monitoriza în teren structurile publicitare şi şantiere, ia rîn cazul în care acestea vor reprezenta un risc pentru cetăţeni, va lua mpsuri. Firea a solicitat Administraţiei Străzilor să verifice funcţionarea semafoarelor şi indicatoarelor rutiere şi să intervină în cazul în care or fi afectate de vânt. 

De asemenea, Firea a cerut ALPAB şi ADP-urilor să îndepărteze deşeurile vegetale din spaţiile pe care le administrează. Primăria Capitalei recomandă cetăţenilor să nu stea lângă construcţii improvizate, corturi, schele, şantiere de construcţii sau lângă clădiri degradate şi să nu atingă firele căzute pe pământ. 

La numărul 0800.800.868, bucureştenii pot sesiza problemele apărute în urma fenomenelor meteo extreme. Capitala şi judeţele Teleorman, Mehedinţi (zona joasă), Olt, Vâlcea (zona joasă), Gorj (zona joasă), Dolj, Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Ilfov, Călăraşi, Alba şi Mureş se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 17.00, în timp ce judeţele Caraş-Severin şi Timiş sunt sub avertizare cod galben de vânt până la ora 19.00. Astfel, vântul va avea intensificări care la rafală vor atinge şi vor depăşi viteze de 55-75 de kilometri pe oră, scrie Adevarul.

03.04.2018
42793 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design