Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  98,21% (55/56)
2.  Timisoara
  38,10% (8/21)
3.  Gherla
  100,00% (6/6)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (6/9)
5.  Hunedoara
  100,00% (5/5)
6.  Voluntari
  80,00% (4/5)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (4/4)
8.  Galati
  50,00% (3/6)
9.  Targu Mures
  0,00% (0/1)
10.  Onesti
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

GALATI: Primarul Pucheanu nu intentioneaza sa aloce bani de la bugetul local pentru modernizarea stadionul Dunarea

Primarul Ionut Pucheanu

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat că nu intenţionează să aloce bani de la bugetul local pentru modernizarea stadionul Dunărea, deoarece municipalitatea nu dispune de fonduri în acest scop. În plus, Pucheanu a motivat că oraşul nu are o echipă de fotbal de top, iar cei care utilizează cel mai des stadionul sunt cei care fac jogging pe pista acestuia. 

"La stadionul Dunărea, din câte ştiu eu, iertaţi-mă, dacă infomaţiile mele sunt prea puţine, în afară de cei care jogging în jurul stadionului şi care chiar ar merita o pistă nouă, dar anul acesta nu s-a putut, nu au fost fondurile necesare pentru aşa ceva şi două meciuri o dată la două sau trei săptămâni nu prea se întamplă mare lucru", a afirmat Pucheanu

Primarul a spus totuşi că în cazul în care o echipă de fotbal, cum este Oţelul Galaţi, ar urca în ligile superioare, atunci Primăria ar putea aloca fondurile necesare modernizării stadionului. 

"Pe stadionul Dunărea dacă vedeţi că nu se întâmplă mare lucru este şi pentru că în momentul de faţă nu avem o echipă de fotbal la un standard atât de înalt, nu ştiu, liga a doua să fie, care să merite din punct de veder financiar investiţia în infrastructura, dacă vorbim de liga a patra pe unde ne scăldăm în momentul de faţă. Nu ştiu dacă trebuiesc cehltuiţi milioane de euro pentru o suprafaţă de gazon aşa cum ar merita un stadion ca Dunarea. Toate lucrurile acestea sperăm sa meargă mâna în mână. Sperăm ca Oţelul Galati, ma refer la echipa suporterilor gălăţeni care a renăscut, să urce cât mai mult în clasament, să poată beneficia astfel şi de suportul financiar al Primariei, suport pe care îl declarăm din acest moment. 

Legea nu ne permite decât ca echipele care sunt de la mimim liga trei în sus realizarea de finanaţări de la bugetul local; urmează barajul, să dea Dumnezeu să intrăm în liga a treia şi de aici să avem ce reconstrui şi să le punem la dispoziţie dacă va fi nevoie de terenul municipalităţii, să le punem la dispoziţie o nouă suprafaţă de joc, demnă de o echipă care urcă din ce în ce mai sus", a mai spus primarul.

Pe de altă parte, Pucheanu a afirmat că tot arealul cuprinzând Parcul Cloşca, baza Siderurgistul şi Valea Ţiglinei va intra într-un amplu proiect. 

"Tot arealul acesta, însemnând Parcul Cloşca, cu baza Siderurgistul, cu râpa Ţiglinei, aşa cum este ea cunoscută de către cetăţeni, va intra într-un proiect amplu pentru că este singurul teren liber pe care municipalitatea îl mai are aproape în centrul oraşului. Pe modelul, cel de la Cluj, cu baza de la Gheorghieni, sper să nu greşesc denumirea bazei respective, sper ca în următorii câţiva ani şi Galaţiul să se poată mândri cu o bază sportivă pentru sporturile de masă şi pentru cetăţenii Galaţiului, pe de o parte, cât şi cu un parc aşa cum în momentul de faţă nu prea avem în Galaţi", a mai spus Pucheanu. Impartial

16.06.2017
2379 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Beresti
Galati
Targu Bujor
Tecuci


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Galaţi pentru ziua de azi.


 
Informatii din Galaţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(65 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(13 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design